Categorii
Joburi Profesionale Sfaturi Stiri

Ghidul candidatului: cum să te pregătești pentru participarea la Târgul de Cariere

Ne mai despart doar câteva zile de startul ediției de toamnă, când revenim cu forțe proaspete și aducem din nou față în față candidații cu angajatori din multiple sectoare de activitate. De-a lungul timpului, Târgul de Cariere a oferit participanților oportunitatea de a obține jobul mult visat, de a primi sfaturi utile în carieră de la profesioniști din diverse domenii, de a găsi un loc de muncă potrivit sau de a se reinventa.

Un job bun este ca o comoară, toată lumea și-l dorește, toată lumea îl caută, dar de cele mai multe ori uităm că se poate afla exact acolo unde nu ne așteptăm. Pentru că ne dorim să te ajutăm să găsești comoara pe care o cauți, ți-am pregătit o serie de evenimente, care se vor derula în lunile octombrie și noiembrie, în șase orașe: Cluj-Napoca (9-10 octombrie), Iași (13-14 octombrie), Chișinău (27-28 octombrie), Brașov (3-4 noiembrie), Sibiu (10-11 noiembrie) și Târgu Mureș (22 noiembrie).

Avantajele participării la Târgul de Cariere sunt multiple. Există numeroase exemple de oameni care au obținut un job care îi motivează să progreseze zilnic chiar la evenimentele noastre. Pe lângă faptul că ai posibilitatea să interacționezi direct cu angajatorii momentului, să te remarci în fața lor și să le împărtășești ideile tale, primești instant răspunsurile pe care le cauți, aplici pe loc la joburile de interes sau afli mai multe despre procesul de recrutare, cultura organizațională și valorile companiilor prezente.

Având în vedere că se apropie sezonul de evenimente, este recomandat să știi cum să te pregătești pentru participarea la Târgul de Cariere. După ce ai consultat calendarul și ai aflat informațiile esențiale despre evenimentul la care vei lua parte, este important să ne dai follow pe rețelele sociale și să te abonezi la newsletter-ul nostru, pentru a fi primul care află toate noutățile. De asemenea, nu uita să îți creezi un cont pe targuldecariere.ro/inregistrare, să îți încarci CV-ul și să te documentezi cu privire la companiile participante. În ziua evenimentului, înarmează-te cu încredere și entuziasm, treci pe la standurile companiilor și îndrăznește să pui întrebări. Totodată, nu uita CV-ul, deoarece vei putea aplica direct pentru rolurile disponibile sau vei primi indicații despre cum să redactezi un CV care să atragă atenția angajatorilor. 

Ca orice veritabil căutător de comori, și căutătorul de joburi are nevoie de un ghid după care să se orienteze. Noi ne dorim să găsești cât mai repede comoara pe care o cauți și îți oferim Ghidul candidatului, care îți răspunde la întrebarea De ce să participi la Târgul de Cariere? și îți indică exact ce trebuie să faci înainte, în timpul și după eveniment.

DESCARCĂ GHIDUL și fii cu un pas mai aproape de îndeplinirea obiectivelor tale! Ai acel CV? Hai cu el la Târgul de Cariere!