Categorii
Joburi Profesionale Sfaturi Stiri

Michelin Zalău îți pune cariera în mișcare! Noi oportunități de angajare în domeniul tehnic pentru cei aflați la început de drum profesional

Respectul pentru oameni a fost întotdeauna în centrul valorilor Michelin. Oamenii sunt cea mai valoroasă resursă a companiei, ei ajută la evoluția companiei și de aceea dezvoltarea angajaților este o preocupare continuă, cu atât mai mult cu cât Michelin angajează pentru o carieră și nu pentru un post.

Pe lângă rolurile care necesită un anumit nivel de experiență în câmpul muncii, Michelin Zalău oferă constant locuri de muncă și celor aflați la început de drum profesional. Astfel, compania, prin cele două fabrici localizate în Zalău, uzina de Anvelope și cea de Cord, pune la dispoziție celor proaspăt absolvenți multiple oportunități de angajare în domeniul tehnic. Printre joburile disponibile se numără:

  • Inginer Automatist
  • Manager Echipă de Producție
  • Inginer Industrial
  • Inginer Electric
  • Inginer Mecanic
  • Inginer Calitate
  • Inginer IT
  • Data Analyst
  • Tehnician Mentenanță

De ce să alegi o carieră în cadrul Michelin 

Indiferent de pregătirea profesională sau academică, în cadrul Michelin ai șansa de a te dezvolta personal și profesional, deoarece aici se pune accent pe evoluția ta dincolo de prima poziție. Mai mult decât atât, diversitatea activităților companiei, structura și amprenta internațională aduc oportunități variate, în întreaga lume. Însoțit de partenerul de dezvoltare local și de manager, îți poți îmbogăți abilitățile, pentru a evolua în cadrul uzinei și în cadrul Grupului, datorită formărilor personalizate. De asemenea, în calitate de angajat Michelin, te poți bucura de o serie de beneficii extrasalariale, care includ tichete de masă și prime speciale, abonamente medicale sau prețuri speciale pentru numeroase servicii.

Prin ce se remarcă Michelin în domeniul de activitate

Misiunea Michelin este de a oferi tuturor un mod mai bun de a avansa, iar viziunea strategică este aceea de a avea totul sustenabil, cu angajamentul de a deveni o companie neutră din punct de vedere ecologic până în anul 2050. Recent, Michelin a lansat două anvelope omologate pentru circulație rutieră, una pentru mașini și cealaltă pentru autobuze, conținând 45%, respectiv 58%, materiale sustenabile. Această premieră mondială este o ilustrare concretă a capacității Michelin de a-și atinge obiectivul ambițios de a utiliza 100% materiale durabile în fabricarea tuturor anvelopele până în 2050. Aceste progrese, făcute posibile datorită expertizei Michelin în domeniul de materiale sustenabile, a departamentului de cercetare și dezvoltare, precum și a parteneriatelor sale cu start-up-uri inovatoare, vor ajuta la evoluția tuturor produselor din cadrul Michelin Group. În plus, Michelin oferă, de asemenea, servicii inovatoare care sprijină afacerile, servicii de mobilitate digitale și publică ghiduri de călătorie, ghiduri pentru hoteluri și restaurante, hărți și atlase rutiere.

 Cum poți face parte din echipa Michelin

Procesul de recrutare începe o dată cu aplicarea candidatului la unul dintre posturile disponibile. Un recrutor specializat va realiza o evaluarea a CV-ului candidatului, iar dacă profilul acestuia este potrivit, recrutorul îl va invita la o primă discuție, în care va afla mai multe detalii despre postul la care a aplicat și despre companie. După această etapă, în funcție de rolul respectiv, va începe un proces de evaluare tehnică, pe parcursul căruia candidatul va întâlni specialiști din domeniul său de activitate și manageri din companie. În final, va obține un răspuns cu privire la jobul pentru care a aplicat, iar dacă va fi selectat pentru rolul respectiv, va primi toate detaliile referitoare la procesul de angajare. Cei interesați pot aplica pentru locurile de muncă disponibile pe jobs.michelin.ro sau pe site-ul targuldecariere.ro. De asemenea, candidații își pot trimite CV-ul la adresa recrutare-externa.zal@michelin.com

Pachete de relocare în Zalău pentru noii angajați

Pentru a facilita relocarea persoanelor care provin din alte zone și adaptarea lor la un mediu nou, compania oferă un pachet de relocare, sub forma unei prime, pe o perioadă determinată. De asemenea, membrii echipei Michelin Zalău vor ajuta noii colegi să descopere orașul și toate puncte de interes, pentru o integrare cât mai plăcută în cadrul companiei și la noul stil de viață.

Michelin la Târgul de Cariere

Așa cum ne-a obișnuit deja, Michelin Zalău va lua parte la Târgul de Cariere și toamna aceasta, iar reprezentanții companiei sfătuiesc candidații să consulte în prealabil lista joburilor disponibile pe targuldecariere.ro sau pe jobs.michelin.ro, să își pregătească o lista cu întrebări pe care să le adreseze la eveniment echipei Michelin, să își actualizeze CV-ul și să îl aibă la ei, recomandabil, în format electronic, facilitând, astfel, procesul de aplicare. Așadar, vino la Târgul de Cariere, în 9 și 10 octombrie, la BT Arena, să discuți față în față cu reprezentanții Michelin Zalău, să afli mai multe despre oportunitățile profesionale disponibile, să primești sfaturi prețioase și să îți pui cariera în mișcare!