Categorii
Joburi Profesionale Stiri

Kaufland Moldova a obținut certificarea „Great Place to Work” la împlinirea a patru ani de activitate în Republica Moldova și caută noi colegi

Kaufland Moldova a primit recent certificarea „Great Place to Work” (Un loc de muncă bun), acordată de către un institut internațional cu același nume, care sprijină companiile în dezvoltarea lor. Această recunoaștere reflectă angajamentul Kaufland de a asigura un mediu de lucru optim și o cultură organizațională în care fiecare membru este apreciat și valorificat. Certificarea „Great Place to Work” este acordată în urma unui proces complex de evaluare, care este făcută din perspectiva experiențelor angajaților la locul de muncă, cum ar fi respectul și corectitudinea, comportamentul și colegialitatea etc.

Cu siguranță, cea mai importantă resursă care asigură succesul și buna funcționare a companiei o reprezintă echipa motivată, dedicată și profesionistă. De patru ani, de la deschiderea primelor magazine în Republica Moldova, datorită #TeamKaufland, compania a reușit să-și poziționeze brandul de angajator în top pe piața locală. Corectitudinea, dinamismul și implicarea sunt doar câteva dintre valorile comune pe care angajații Kaufland Moldova le împărtășesc. Despre mediul de lucru și valorile companiei vorbesc, în rândurile de mai jos, și patru dintre angajații care sunt alături de Kaufland Moldova încă de la deschiderea primelor magazine, în septembrie 2019:

Maria Cucereavii, HQ:Din start am simțit suportul colegilor. Atmosfera prietenoasă, atitudinea pozitivă a colegilor și încurajările lor au contribuit la dezvoltarea mea profesională”.

Chircu Maria, Șef Raion Case:Am învățat și continui sa învăț prin expunerea la provocări și prin experiențele trăite alături de oamenii din jurul meu”.

Croitori Alexei, LCU NonFood:Încă din prima zi când am venit la Kaufland, atmosfera era una pozitivă și am întâlnit oameni dedicați și pasionați de munca lor. A fost clar pentru mine că făceam parte dintr-o echipă de profesioniști foarte unită”.

Tatiana Cerlat, AMM:Cheia succesului oricărei companii este echipa, iar la Kaufland avem o echipă de oameni buni”.

Fiecare nouă reușită motivează echipa Kaufland să caute noi modalități inovatoare de a se diferenția, în centrul acesteia fiind angajatul. O astfel de inițiativă a companiei Kaufland Moldova a fost demararea în 2023 a programului A.C.C.E.S  – Angajare de Candidați cu Cerințe și Evoluții Speciale. Acesta este un program de angajare și integrare a persoanelor cu dizabilități în echipă. Retailerul asigură persoanelor cu nevoi speciale un mediu în care beneficiază de timpul, spațiul și îndrumarea necesară pentru a-și îndeplini cu succes sarcinile zilnice de la job.

Cum poți face parte din echipa Kaufland Moldova 

Echipa Kaufland Moldova se mărește și caută mereu colegi noi. Cei interesați să facă parte dintr-o companie de renume sunt invitați să aplice pe cariere.kaufland.md, dar și pe targuldecariere.md. 

Despre Kaufland Moldova

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.500 de magazine în 8 țări și 148.000 de angajați. În data de 26 septembrie 2019, Kaufland Moldova a deschis primele sale două magazine în Municipiul Chișinău, situate în sectorul Botanica și Ciocana. În prezent, rețeaua numără 9 magazine în Republica Moldova. Obiectivul companiei este de a utiliza cele mai inovatoare tehnologii în domeniul retail, astfel încât clienții să se bucure de produse proaspete, la cel mai bun raport calitate-preț, prin promovarea sustenabilității și a produselor locale. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi kaufland.md.

Kaufland Moldova la Târgul de Cariere
Așa cum ne-a obișnuit deja, Kaufland va lua parte la Târgul de Cariere | Chișinău și toamna aceasta, iar reprezentanții companiei abia așteaptă să interacționeze cu participanții, să răspundă întrebărilor acestora și să recruteze noi colegi. Așadar, vino la Târgul de Cariere, în 27 și 28 octombrie, la Palatul Național Nicolae Sulac, să discuți față în față cu reprezentanții Kaufland Moldova, să afli mai multe despre locurile de muncă disponibile, să descoperi ce beneficii îți oferă și să faci un pas important în cariera ta!