Categorii
Joburi Profesionale Sfaturi Stiri

Danieli Group: oportunități profesionale în Italia prin proiectul Bridge

Piața muncii din România a devenit tot mai atractivă pentru diverse companii străine, care identifică și recrutează constant persoane potrivite pentru rolurile disponibile. Din această categorie face parte și Danieli Group, companie care caută permanent noi talente pe piața muncii din România, atât pentru biroul din Cluj-Napoca, cât și pentru sediile din Italia. Pentru a eficientiza procesul de recrutare, Danieli a lansat recent proiectul Bridge. După o colaborare de succes cu echipele din România și văzând potențial în piața locală, conducerea companiei a decis deschiderea unei punți strategice, prin care specialiștii din industria uzinelor siderurgice pot accesa oportunități internaționale și pot lucra în diferite locații ale grupului în Italia.

Cum se derulează procesul de recrutare

Proiectul a fost lansat în urmă cu doar trei luni, iar în prezent zeci de candidați sunt implicați în procesul de recrutare. Reprezentanții companiei spun că sunt încrezători că își vor atinge obiectivele, iar noii colegi vor fi încântați de această provocare.

Candidații sunt invitați să aplice pentru a face parte din acest proiect pe site-ul targuldecariere.ro sau pe site-ul Danieli. După analizarea CV-urilor, candidații a căror profil este potrivit joburilor disponibile vor fi contactați de către un reprezentant al companiei din departamentul de resurse umane. După discuția inițială, se va programa un interviu tehnic în format online, precum și față în față, acolo unde este necesar. Procesul se încheie cu un interviu cu managerul de departament. De menționat este și faptul că Danieli Group oferă tot suportul necesar pentru relocare viitorilor angajați, inclusiv membrilor familiei, și, astfel, a conceput serie de acțiuni pentru facilitarea integrării în noua cultură și la noul loc de muncă.

Rolurile pentru care se caută noi angajați în cadrul proiectului:

  • Mechanical Design Engineer
  • Procurement Specialist
  • Electrical Project Designer
  • Automation Software Engineer
  • Process Control Engineer
  • Technical Sales proposal
  • Hardware engineer * Drives specialist
  • Process Technologist
  • Project Manager

Despre Danieli Group

Înființată în 1914 de frații Mario și Timo Danieli, compania a început ca un mic atelier în Buttrio, Italia. De-a lungul anilor, s-a dezvoltat și a devenit un jucător important în industrie, datorită angajamentului său neclintit de a oferi o calitate excepțională a produselor și asistență pentru clienți. În acest moment, Danieli operează în 28 de locații din întreaga lume și are peste 9.000 de angajați, care sunt uniți de viziunea comună a inovării și sustenabilității. De asemenea, în prezent, biroul din Cluj-Napoca numără 42 de angajați, dar planul de creștere al companiei pentru următorul an este dublarea efectivului.

Danieli Group la Târgul de Cariere

Așa cum ne-a obișnuit deja, Danieli Group va lua parte la Târgul de Cariere | Cluj și toamna aceasta, iar reprezentanții companiei abia așteaptă să interacționeze cu participanții, să răspundă întrebărilor acestora și să recruteze noi colegi. Așadar, vino la Târgul de Cariere, în 9 și 10 octombrie, la BT Arena, să discuți față în față cu reprezentanții Danieli Group, să afli mai multe despre proiectul Bridge, să primești sfaturi prețioase, să descoperi ce beneficii îți oferă și să faci un pas important în cariera ta!