Categorii
Joburi Profesionale Sfaturi Stiri

Take Off Labs, în căutare de noi talente la Târgul de Cariere

Povestea Take Off Labs a început în anul 2009, când Alexandru Ţandrău (co-fondator și CEO al Take OFF Labs) a pus bazele unui software care ajuta cluburile de golf să organizeze într-un mod eficient evenimente, ligi si tripuri. La scurt timp după lansare, produsul propus de către Alexandru, care la bază avea algoritm simplu, a atras atenţia unui investitor american și, astfel, a luat naştere aplicaţia Golf Genius, iar mai apoi compania Take Off Labs.

Odată cu dezvoltarea proiectului și creșterea volumului de muncă, echipa s-a mărit treptat de-a lungul anilor, iar în prezent numără 130 de angajați. Compania este într-o căutare permanentă de noi talente care să se afirme și să se dezvolte împreună cu Take Off Labs. Și care este cel mai potrivit loc de a recruta noi talente, dacă nu Târgul de Cariere?! Așadar, reprezentanții Take Off Labs te invită să treci pe la standul lor de la Târgul de Cariere | Cluj și să îți duci cariera la un alt nivel.

Activitate

Cu o echipă dinamică, ambițioasă și creativă, Take Off Labs Take Off Labs proiectează, construiește și furnizează produse software în mai multe sectoare: sport, logistică, jocuri video, publicitate. Compania oferă produse proprii și de fiecare dată caută să revoluționeze piața și să se ridice la nivelul așteptărilor clienților. Nu întâmplător, Take Off Labs este lider de piață la nivel mondial în domeniul soluțiilor software destinate jocului de golf, iar zilnic milioane de persoane, din peste 40 de țări, utilizează produsele companiei.

În prezent, compania oferă cinci tipuri de soluții software pentru trei categorii de produse: turnee, magazine dedicate jocului de golf și instrumente de indexare, care deservesc 9077 de organizații din industria golfului în întreaga lume. Software-ul pe care îl proiectează și îl dezvoltă este cu adevărat unic pe piață, iar echipa Take Off Labs își propune mereu să proiecteze soluții adaptabile, scalabile, durabile, prin intermediul cărora să ofere utilizatorului cea mai bună experiență posibilă.

Puncte forte

Take Off Labs este o companie care își îndrumă angajații către succes, oferindu-le resursele necesare, pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a crește atât profesional, cât și personal. De asemenea, oferă un mediu sigur și colaborativ, proiecte interesante și oameni talentați și experimentați. La acestea se adaugă flexibilitatea programului, care ajută angajații să performeze în ritm propriu.

Oportunități profesionale

Take Off Labs dorește să continue să demonstreze că oamenii potriviți în locul potrivit pot transforma până și cele mai SF scenarii în realitate. Astfel, Take Off Labs este într-o continuă căutare de oameni potriviți, alături de care să se mențină în top în domeniul de activitate. În prezent, Take Off Labs are mai multe roluri disponibile, printre care se numără: iOS Mobile Developer, Full-Stack Software Developer, Internships.

Cum te poți alătura echipei

Dacă ai ajuns la concluzia că Take Off Labs este locul potrivit pentru tine, e momentul să treci la nivelul următor: alătură-te echipei! Procesul de recrutare se realizează în 2 etape. După ce aplici la job-ul dorit pe site-ul www.takeofflabs.com, ți se va trimite un set de probleme de algoritmică pe e-mail, pe care va trebui să îl rezolvi în limbajul de programare care îți este cel mai cunoscut. Ulterior, dacă rezolvarea este corectă vei fi contactat pentru programarea interviului tehnic în cadrul căruia îți poți arăta atât cunoștințele dobândite în facultate sau în locurile de muncă anterioare, cât și aptitudinile algoritmice. 

#OameniCuAcelCV

Târgul de Cariere este locul unde companiile recrutează persoane potrivite pentru joburile disponibile. Prin intermediul campaniei #AngajatLaTârgulDeCariere, ne propunem să facem cunoscute poveștile unor #OameniCuAcelCV, care și-au găsit un loc de muncă în urma participării la evenimentele noastre. Parte din aceste povești este și Take Off Labs, care a reușit, de-a lungul anilor, să recruteze noi talente la Târgul de Cariere. Un exemplu în acest sens este și povestea Ioanei Rotaru. Totul a început la standul Take Off Labs cu un: „Bună! Vreau să aflu mai multe despre voi.”, a continuat cu un internship, iar apoi cu obținerea unui rol de software engineer. Ioana spune că, pentru ea, Târgul de Cariere a reprezentat o experiență surprinzătoare și antrenantă, fiind impresionată de implicarea, curiozitatea și energia participanților. Citește AICI integral povestea Ioanei și află cum a obținut primul ei job în urma participării la Târgul de Cariere, cum s-a derulat procesul de recrutare, ce presupune rolul de software engineer și multe altele.

După ce ai citit rândurile de mai sus, cu siguranță, îți dorești să afli mai multe despre Take Off Labs. Și ce mod mai bun de a afla răspunsuri la întrebările tale decât față în față?! Vino la Târgul de Cariere | Cluj, în 9 și 10 octombrie, la BT Arena, să interacționezi direct cu reprezentanții Take Off Labs, să primești sfaturi prețioase, să afli ce beneficii îți oferă și să faci un pas important în cariera ta!