Categorii
Joburi Profesionale Sfaturi Stiri

 Scrie-ți povestea carierei în echipa Hirschmann Automotive!

Hirschmann Automotive se remarcă prin multitudinea de oportunități de creștere profesională oferite angajaților. Compania pune accent pe angajați motivați și autentici, cu evoluții remarcabile din punct de vedere profesional. O carieră în cadrul Hirschmann Automotive vine la pachet cu oportunitatea de a face parte dintr-o echipă de angajați dedicați, dornici de a face față noilor provocări din domeniu, având scopul de a atinge obiectivul comun, acela de a obține o poziție de lider pe piața internațională.

Joburi disponibile

Compania dispune de o mare varietate de joburi, de la roluri de Inginer calitate lansare, Project Manager și până la MES Developer sau SAP ABAP Developer. Astfel că, în cadrul Hirschmann Automotive, în momentul de față, joburile vacante fac parte din cadrul departamentelor de Calitate, IT Business Integration, IT Operation Shared Service, IT Shared Service, Wire processing, Smart Factory, Project Area, Producție, Tehnic și Logistică.

Proces de recrutare

Modalitatea prin care se derulează procesul de recrutare și selecție în cadrul Hirschmann Automotive este una simplă și rapidă. CV-ul este analizat și  transmis către departamentul aferent în situația în care corespunde cerințelor necesare. Dacă aplicația este selectată, prin intermediul unei discuții telefonice se trece la următoarea etapă în procesul de selecție, programând un interviu. Scopul acestui interviu este de a cunoaște mai bine candidatul, oferind un spațiu sigur pentru o discuție sinceră, informativă și explicită. În urma interviului, procesul de selecție se încheie prin ofertarea candidatului potrivit rolului vacant. La finalul procesului, toți candidații vor primi, însă, un feedback constructiv în urma procesului de selecție la care au participat.

Beneficii

Beneficiile pe care compania Hirschmann Automotive le oferă viitorilor angajați includ tichete de masă, tichete cadou de sărbători, transport gratuit, bonus de fidelitate, abonament medical, al 13-lea salariu și, nu în ultimul rând, traininguri pentru o dezvoltare armonioasă și progresivă a competențelor necesare postului.

Aplică acum pentru un job în echipa Hirschmann Automotive!

Hirschmann Automotive se evidențiază prin colectivul tânăr și dinamic, dar și prin dezvoltarea semnificativă a companiei și, implicit, a departamentelor, în ultimii ani, fapt care a condus la crearea de noi oportunități profesionale variate pe piața muncii din Târgu-Mureș. Așadar, candidații care își doresc să facă parte dintr-o echipă dinamică, agilă și tânără sunt rugați să aplice prin intermediul platformelor de recrutare online, pe targuldecariere.ro sau trimițând CV-ul către echipa de recrutare la adresa recrutare@hirschmann-automotive.com. Îndrăznește să îți scrii povestea carierei alături de Hirschmann Automotive!