Categorii
Joburi Profesionale Sfaturi Stiri

Cariera ta începe în #TeamKaufland

Echipa Kaufland Moldova este în căutare de noi colegi care să se alăture unei companii al cărei obiectiv principal este acela de a asigura un mediu de lucru optim și o cultură organizațională în care fiecare membru este apreciat și valorificat.

În septembrie 2019, au fost deschise primele două magazine Kaufland din Republica Moldova, în orașul Chișinău. În momentul de față, sunt șapte magazine și un sediu central în Chișinău, compania aflându-se în ascensiune. Dacă decizi să aplici pentru unul dintre locurile de muncă din magazinele Kaufland, vei avea parte de un loc de muncă stabil și, în același timp, te vei putea bucura de un program de lucru flexibil, cu program full-time sau part-time. Iată câteva exemple de joburi pentru care poți opta în departamentul de Vânzări:

  • Personal Curățenie
  • Lucrător Comercial
  • Șef Raion
  • Adjunct Manager Magazin
  • Manager Magazin

Totodată, în cazul în care îți dorești să aplici pentru un loc de muncă full-time, trebuie să știi că acestea sunt disponibile în toate departamentele: Vânzări, Achizții și Procurări, Construcții și Imobiliare, Financiar-Administrativ, Resurse Umane, Marketing și Comunicare sau IT, din sediul Kaufland din Chișinău. Astfel, indiferent că decizi să lucrezi part-time sau full-time, că ai sau nu experiență de muncă, la Kaufland îți poți găsi un job exact așa cum ți-l dorești. De asemenea, la fel de important, te vei alătura unei echipe care îți va oferi sprijinul necesar la orice pas.

Cum afli care sunt locurile de muncă disponibile în cadrul Kaufland Moldova?

Intră pe cariere.kaufland.md, accesează secțiunea Portal aplicare și oferta completă de oportunități de carieră îți va fi afișată. Următorul pas este să alegi poziția de interes, în funcție de nivel și oraș. În același timp, poți aplica pentru un job în echipa Kaufland și pe targuldecariere.md.

Kaufland Moldova la Târgul de Cariere

Așa cum ne-a obișnuit, Kaufland va lua parte la Târgul de Cariere | Chișinău și primăvara aceasta, iar reprezentanții companiei abia așteaptă să interacționeze cu participanții, să răspundă întrebărilor acestora și să recruteze noi colegi. Așadar, vino la Târgul de Cariere, în 12 și 13 aprilie, la Palatul Național Nicolae Sulac, să discuți față în față cu reprezentanții Kaufland Moldova, să afli mai multe despre locurile de muncă disponibile, să descoperi ce beneficii îți oferă și să faci un pas important în cariera ta!