Categorii
Joburi Profesionale Sfaturi Stiri

Descoperă noi oportunități de dezvoltare în plan profesional alături de Freudenberg

Freudenberg îmbină beneficiile unui grup multinațional cu beneficiile unor companii mai mici, oferind oportunități de dezvoltare în carieră la nivel local și global, experiență de lucru într-un mediu multicultural și divers, o cultură proeminentă a inovației și angajamentul pe termen lung, alături de flexibilitate, rapiditate în luarea deciziilor, delegarea responsabilității și o atmosferă personală și familială. În cadrul Shared Service Center-ului din Brașov, focusul cade pe promovarea unui mediu de lucru armonios, cu un echilibru sănătos între viața personală și cea profesională, în care fiecare membru al echipei se simte respectat și încurajat să contribuie la succesul organizației. 

Oportunități profesionale 

Compania are o gamă diversificată de oportunități de carieră în domeniile resurselor umane, financiar, achiziții sau tehnologie informațională. De la conducerea unei echipe de achizitii, specialiști în recrutare, la financiar și controlling, și până la dezvoltarea și implementarea soluțiilor de automatizare a proceselor de business, există o varietate de roluri care corespund diferitelor competențe și interese. Pentru a face parte din echipa Freudenberg, candidații pot aplica pentru rolurile disponibile pe site-ul de cariere al companiei Freudenberg Group: Careers sau pe platformele de recrutare, trimițând un CV actualizat care evidențiază potențialul și experiența relevantă pentru rolul respectiv.

Proces de recrutare

Procesul de recrutare la Freudenberg este structurat pentru a asigura potrivirea candidaților cu cultura organizațională și cerințele pozițiilor disponibile. Acesta include mai multe etape, cum ar fi selecția CV-urilor, interviul telefonic, interviuri online sau la sediul companiei și, în unele cazuri, teste de aptitudini sau evaluări. După finalizarea acestor etape, candidații primesc feedback cu privire la evoluția lor în proces și, în cazul în care sunt selectați, primesc o ofertă angajare. Procesul este conceput pentru a fi transparent și a oferi candidaților oportunitatea de a-și prezenta abilitățile și potențialul, în timp ce descoperă valorile companiei și diversitatea sa.

Beneficii

Compania oferă angajaților săi o gama foarte diversă de beneficii și, în același timp, o flexibilitate semnificativă în alegerea acestora, permitându-le să selecteze acele avantaje care li se potrivesc cel mai bine. Acest lucru poate include opțiuni variate în ceea ce privește flexibilitatea acordării celui de al 13-lea salariu, abonament medical, abonament Bookster, planuri de pensii, beneficii de tip tichete de masă, tichete culturale, tichete cadou și tichete de vacanță, programe de traininguri, de teambuilding, cursuri de limbi străine, reduceri la diverși parteneri, evenimente organizate pentru copiii angajaților etc. Prin această abordare, compania își exprimă angajamentul față de armonia între viața personală și cea profesională a angajaților, preocuparea pentru motivarea acestora și dorința de a le oferi posibilitatea de a-și adapta beneficiile în funcție de nevoile și preferințele individuale. 

Oportunitățile de dezvoltare în carieră 

Compania oferă o gamă diversificată de oportunități de dezvoltare în carieră, incluzând programe de formare și dezvoltare, coaching, și implicare în proiecte captivante, atât la nivel local, cât și internațional. Beneficiind de un mediu de lucru multicultural și divers, angajații sunt încurajați să colaboreze și să învețe unii de la alții, promovând astfel înțelegerea interculturală și dezvoltarea personală și profesională. Există numeroase exemple de angajați care și-au construit cariera în cadrul companiei, progresând din poziții de execuție către roluri de leadership sau specialiști.

Freudenberg la Târgul de Cariere

În 5 și 6 aprilie, ai oportunitatea de a interacționa față în față cu reprezentanții Freudenberg, la Târgul de Cariere | Brașov! Vino la Coresi Shopping Resort, între 10:00 și 18:00, să afli mai multe despre locurile de muncă disponibile în cadrul companiei și să faci un pas important în cariera ta. Îndrăznește să îți scrii povestea alături de Freudenberg la Târgul de Cariere!