Categorii
Joburi Profesionale Sfaturi Stiri

Echipa EXL caută noi colegi la Târgul de Cariere

În lumea dinamică a business-ului, compania EXL se remarcă prin angajamentul său neclintit față de inovare, creștere susținută și devotament pentru diversitate și incluziune. În prezent, EXL este lider global în soluții digitale oferite clienților, redefinind succesul prin călătoria creșterii companiei din ultimii ani.

Descoperă compania

EXL este o companie multinațională care oferă servicii de management operațional, analiză decizională și platforme digitale organizațiilor din diverse industrii, incluzând asigurări, servicii bancare, servicii financiare, utilități, transport și călătorii. Înființată în 1999, compania are sediul central în New York City și operează în peste 50 de centre de livrare din SUA, Europa, India, Filipine, Africa de Sud și Australia. Echipa globală EXL este formată din peste 40.000 de angajați, iar unul dintre cele trei centre europene ale companiei se află la Cluj-Napoca. Acest centru, cu peste 250 de angajați, oferă servicii pentru clienți din domeniile: călătorii, finanțe & contabilitate, în cinci limbi străine.

Cultura organizațională și valorile companiei

EXL susține noua generație cu programe intensive de îmbunătățire a limbilor străine și de dezvoltare a abilităților soft, integrându-le, în același timp, în cultura organizațională, care se bazează pe valorile inovației, colaborării, excelenței, integrității și respectului. Mai mult decât atât, cu o credință fermă în puterea educației, compania se angajează activ în inițiative care împuternicesc indivizii prin cunoștințe și abilități care îi ajută să prospere într-o lume aflată într-o schimbare continuă. De la programe de mentorat care ghidează tinerii către cariere de succes până la colaborări cu instituții de învățământ locale, EXL investește în construirea unui viitor mai luminos prin învățare.

Mediul de lucru

EXL este mai mult decât o companie, reprezintă o forță pentru schimbări pozitive. Îmbrățișând creșterea comunității, educația și practicile de sustenabilitate, EXL deschide calea pentru un viitor mai bun, în care prosperitatea este împărtășită, cunoștințele sunt abundente și mediul înflorește. De asemenea, diversitatea și incluziunea sunt valori de bază în cadrul EXL. Astfel, se acordă o atenție deosebită mediului de lucru, urmărindu-se crearea unui spațiu în care angajații să se simtă ca acasă. Reprezentanții companiei afirmă că angajații vin cu drag la birou, unde mediul relaxat, oamenii amabili și săritori, dar și managementul flexibil contribuie la conturarea unui mediu de lucru plăcut.

Oportunități profesionale în cadrul EXL

EXL caută în mod activ persoane talentate care să se alăture echipei. Compania are roluri deschise în finanțe și contabilitate, dar și în domeniul călătoriilor de afaceri, oferind o oportunitate unică profesioniștilor de a contribui la povestea sa de succes. Așadar, vino la Târgul de Cariere să îți găsești jobul potrivit, să interacționezi direct cu reprezentanții companiei, să afli mai multe despre oportunitățile profesionale pe care ți le oferă sau să descoperi cum se derulează procesul de recrutare!

Roluri deschise în prezent: Customer Service for Business Travel, Accounts Payable, Accounts Receivable, General Ledger, Procurement, Data Scientist.

Îndrăznește să scrii povestea carierei tale alături de EXL Service România la Târgul de Cariere!