Categorii
Joburi Profesionale Stiri

Programul A.C.C.E.S.: persoanele cu dizabilități își pot găsi un loc de muncă în echipa Kaufland

De-a lungul timpului, Kaufland România&Modova a demonstrat că sprijină diversitatea și incluziunea socială, fiind un angajator pentru care egalitatea de șanse este unul dintre pilonii de bază în ceea ce privește integrarea angajaților la locul de muncă. Pornind de la premisa că orice persoană își poate găsi locul în echipa Kaufland, compania a lansat programul A.C.C.E.S. (Angajare de Candidați cu Cerințe și Evoluții Speciale)

Ce este programul A.C.C.E.S.?

A.C.C.E.S. este un program de angajare și integrare în echipa Kaufland, dedicat persoanelor cu dizabilități. Programul a fost implementat în România încă din 2019 și presupune trei direcții esențiale de acțiune:

  • Crearea de canale de recrutare dedicate persoanelor cu dizabilități și promovarea acestor canale către persoanele interesate, potențiali beneficiari sau instituții dedicate persoanelor cu dizabilități.
  • Transformarea Kaufland într-un angajator inclusiv, prin întâmpinarea nevoilor fizice și psihice ale persoanelor cu dizabilități.
  • Comunicare și programe de traininguri interne pentru susținerea integrării noilor colegi în echipa Kaufland.

Cum te poți bucura de un loc de muncă pliat abilităților tale?

Un principiu important al activității Kaufland este misiunea de a oferi accesul către companie tuturor persoanelor, indiferent de abilitățile pe care le dețin. Kaufland este în căutare de noi colegi, cu sau fără experiență profesională, și te invită să faci primul pas și să aplici pentru un loc de muncă. După angajare, vei fi ajutat să te integrezi cât mai ușor într-o echipă în care fiecare rol, inclusiv viitorul tău rol, este unul esențial. O viață socială mai bună, un salariu corect și posibilitatea de a-ți pune abilitățile în valoare. Acestea sunt doar câteva dintre beneficiile pe care Kaufland este gata să ți le ofere. Așadar, aplică pentru un job la Kaufland în câțiva pași simpli și bucură-te de sprijinul necondiționat al echipei.

Cum poți face parte din echipa Kaufland?

Primul pas este să descoperi locul de muncă cel mai potrivit pentru tine (poți consulta lista locurilor de muncă disponibile AICI). Apoi, aplici pentru jobul dorit, iar un reprezentant Kaufland va reveni cu un răspuns către tine în cel mai scurt timp. 

Află AICI mai multe detalii despre programul A.C.C.E.S.  și cum poți face parte din echipa Kaufland. De asemenea, Kaufland va participa și la Târgul de Cariere | Chișinău, în 31 martie și 1 aprilie. Vino să îi cunoști și să afli mai multe despre companie și oportunitățile profesionale pe care ți le oferă!

Exit mobile version