Categorii
Joburi Profesionale Sfaturi

TAKE OFF LABS, O POVESTE DE SUCCES

Câți oameni care joacă golf în România cunoști?! Deși, golful nu este un sport popular în țara noastră (cel puțin pentru moment), în urmă cu 14 ani, cineva a avut ideea ingenioasă de a pune bazele unui software destinat acestui sport. Așa a început povestea Take Off Labs. În anul 2009, în Cluj-Napoca, Alexandru Ţandrău (co-fondator și CEO al Take OFF Labs) a pus bazele unui software care ajuta corporaţiile să organizeze excursii în care angajații puteau să joace golf. De aici și până la ce înseamnă Take Off Labs astăzi a fost o călătorie dintre cele mai palpitante, care s-a axat pe autodepășire, atenție la detaliile care fac diferența, perseverență, curaj și pasiune.

La scurt timp după lansare, produsul propus de către Alexandru, care la bază avea algoritm simplu, a atras atenţia unui investitor american și, astfel, a luat naştere aplicaţia Golf Genius, iar mai apoi compania Take Off Labs. Odată cu dezvoltarea proiectului și creșterea volumului de muncă, echipa s-a mărit treptat de-a lungul anilor, iar în prezent numără 125 de angajați.

Activitate

Cu o echipă dinamică, ambițioasă și creativă, Take Off Labs plasează tehnologia pe verde și proiectează și dezvoltă aplicații destinate jocului complex de golf. Compania furnizează doar produse proprii și de fiecare dată caută să revoluționeze piața și să se ridice la nivelul așteptărilor clienților. Nu întâmplător, Take Off Labs este lider de piață în domeniul soluțiilor software destinate jocului de golf, iar zilnic milioane de persoane, din peste 40 de țări, utilizează produsele Take Off Labs.

Sub sloganul Making Golf Easy Through Technology, compania a dezvoltat numeroase aplicații originale menite să facă mai frumoasă și mai ușoară viața iubitorilor de golf, prin metode dintre cele mai ingenioase. Printre cele mai populare aplicații și proiecte inițiate și dezvoltate de Take Off Labs se numără:

  1. Suita Golf Genius, care cuprinde mai multe produse destinate jocului de golf:
    1. Tournament Management

Asigură gestionarea facilă a turneelor ​​la mii de cluburi private, terenuri publice, stațiuni și asociații de golf din întreaga lume.

  1. Golf Shop
    Este un instrument de gestionare a echipamentelor de golf care optimizează procesul de comenzi speciale, urmărește comenzile, gestionează echipamentele pentru demo-uri, simplifică programarea personalului, menține organizarea reparațiilor de echipamente și automatizează comunicarea cu membrii clubului.
  1. Coach 360

Platforma îmbunătățește abilitatea antrenorului de a programa lecții, de a interacționa cu studenții, de a organiza detalii privind lecțiile jucătorilor și de a-și îmbunătăți nivelul de instruire.

  1. Operation 36 Golf

Este o platformă destinată programelor eficiente care introduc începatorii în lumea golfului și îi ajută să progreseze într-un mod cât mai antrenant.

  1. Trip Manager

Este un instrument destinat organizării tripurilor de golf. Acesta include funcționalități speciale care face ca jocul de golf să fie unul memorabil pentru întreaga echipă.

  1. GHIN

Este o platformă mobile și web folosită de peste 2.5 milioane de golferi pentru a-și posta scorurile.

  1. Tribes of Edyn

Este un joc online de strategie în timp real, plasat într-un univers fictiv. Jocul încorporează componente ale politicii, muncii în echipă și tacticii. 

  1. OMC International

Este o companie maritimă australiană care a dezvoltat tehnologii pentru a ajuta navele comerciale să traverseze canalele de intrare restricționate. Take Off Labs a ajutat compania la modernizarea tehnologică și la dezvoltarea primei aplicații mobile pentru piloții maritimi.

În plus, deoarece inovația este unul dintre principalele aspecte la Take Off Labs, compania și-a propus să dezvolte mai multe aplicații în domeniile video games, advertising și logistics, în viitorul apropiat. Această direcție este îndreptată spre îndeplinirea nevoilor acestor domenii, după ce compania s-a concentrat intens asupra cerințelor ariei de golf până în prezent.

Puncte forte

Take Off Labs este o companie care își îndrumă angajații către succes, oferindu-le resursele necesare pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a crește atât profesional, cât și personal. Oferă un mediu sigur și colaborativ, proiecte interesante și oameni talentați și experimentați. La acestea se adaugă flexibilitatea programului, care ajută angajații să performeze în ritm propriu.

Oportunități profesionale

Take Off Labs dorește să continue să demonstreze că oamenii potriviți în locul potrivit pot transforma până și cele mai SF scenarii în realitate. Astfel, Take Off Labs este într-o continuă căutare de oameni potriviți, alături de care să se mențină în top în domeniul de activitate. În prezent, Take Off Labs are mai multe joburi disponibile, printre care se numără poziții de: 

  • FULL STACK SOFTWARE ENGINEER 
  • INTERNSHIPS

Cum te poți alătura echipei

Dacă ai ajuns la concluzia că Take Off Labs este locul potrivit pentru tine, e momentul să treci la nivelul următor: alătură-te echipei! Procesul de recrutare se realizează în 2 etape. După ce aplici la job-ul dorit pe site-ul www.takeofflabs.com, ți se va trimite un set de probleme de algoritmică pe e-mail, pe care va trebui să îl rezolvi în limbajul de programare care îți este cel mai cunoscut. Ulterior, dacă rezolvarea este corectă vei fi contactat pentru programarea interviului tehnic în cadrul căruia îți poți arăta atât cunoștințele dobândite în facultate sau în locurile de muncă anterioare, cât și aptitudinile algoritmice.  

După ce ai citit rândurile de mai sus, cu siguranță, îți dorești să afli mai multe despre Take Off Labs. Și ce mod mai bun de a afla răspunsuri la întrebările tale decât față în față?! Vino la Târgul de Cariere Cluj, în 15 și 16 martie, la BT Arena, să interacționezi direct cu reprezentanții Take Off Labs, să primești sfaturi prețioase, să afli ce beneficii îți oferă și să faci un pas important în cariera ta!

Exit mobile version