Categorii
Joburi Profesionale Sfaturi Stiri

Scrie-ți povestea de succes la Nagarro, una dintre companiile de IT cu cea mai rapidă creștere. Hai să îi cunoști la Târgul de Cariere!

Te-ai întrebat vreodată ce înseamnă to own your story, a-ți scrie propria poveste de succes într-o companie de IT, remote, globală? Poți afla răspunsul la această întrebare direct de la reprezentanții Nagarro, la Târgul de Cariere | Brașov, ce va avea loc în 21 și 22 aprilie, la Coresi Shopping Resort.

NAGARRO este una dintre companiile de servicii IT cu cea mai rapidă creștere, cu peste 18.000 de angajați în 33 de țări și cu o experiență de peste 20 de ani pe piața IT. Lider global în domeniul ingineriei digitale, NAGARRO se distinge prin caracterul său antreprenorial, agil și global, prin mentalitatea CARING și o abordare vizionară. Compania deține un portofoliu complet de digital product engineering, digital commerce și customer experience, managed services, servicii de consultanță în implementarea  sistemelor informaționale complexe și alte servicii tehnologice.

În România, Nagarro s-a extins în 2020, în urma fuziunii cu iQuest, companie specializată în dezvoltare software și parte a aceluiași grup. Astăzi, Nagarro înseamnă peste 850 de profesioniști în toată țara, cu birouri fizice în  București, Brașov, Craiova, Cluj-Napoca, Sibiu și Timișoara, conectați la comunitatea globală.

 „Principiile după care ne ghidăm în tot ceea ce facem pot fi definite printr-un singur cuvânt – CARING. Acest lucru denotă un mod de gândire și o viziune umanistă, în care punem pe primul loc oamenii și un accent puternic pe etică. CARING ne ghidează atât la nivel global, cât și la nivel local, pentru a produce schimbarea acolo unde este necesară și relevantă pentru locul în care ne aflăm”, au declarat reprezentanții companiei.

Unul dintre lucrurile care stă la baza valorilor Nagarro este spiritul antreprenorial, un element cheie în a a inova și a te dezvolta. Iar la Nagarro, există flexibilitate în proiecte și oportunități diverse pentru ca fiecare coleg să aducă schimbarea și să producă un real impact.

Dacă vrei să descoperi mai multe despre cultura din Nagarro, iată 5 motive pentru care să te alături echipei Nagarro:

  • Comunitatea orientată spre tehnologie: În Nagarro, ai șansa de a lucra alături de unii dintre cei mai buni profesioniști, cu o experiență în piața IT și pasiune reală pentru tehnologie. Vei descoperi proiecte interesante și un portofoliu complet de industrii și tehnologii. NAGARRO beneficiază de expertiza celor mai buni ingineri software, cu competențe diverse în zona de Mobile, Java, UI/UX, SAP, .Net, DevOps, WebDev, Testing și multe altele, livrând proiecte în domenii precum inteligență artificială, IoT (Internet of Things), test engineering, digital engineering, marketing tech, realitate augmentată sau customer experience. Mai mult, ai acces la o comunitate globală de profesioniști, făcând parte dintr-o organizație globală, depășind barierele culturale și promovând colaborarea eficientă și munca în echipă.
  • Own your story: Nagarro îți pune la dispozitie instrumentele necesare pentru a avea o carieră de succes, prin cultura organizațională unică, non-ierarhică, antreprenorială și axată pe oameni, pe poveștile lor de succes și valorile lor individuale. Vei găsi aici cei mai buni profesioniști de la care se poate învăța, acces la o rețea globală de resurse, nenumărate oportunități de învățare și șansa de a crește împreună cu compania. Dar, pe lângă toate astea, Nagarro este și despre comunitate despre cum pasiunile  fiecăruia pot apropia și inspira.
  • Spirtitul antreprenorial & cultura non-ierahică: La Nagarro, vocea ta poate fi auzită indiferent de poziția pe care o ai în companie. Prin mindsetul antreprenorial, Nagarro pune accent pe o cultură bazată pe corectitudine și onestitate, unde fiecare coleg, indiferent de funcție sau geografie, poate contribui. Este vorba despre idei, despre colaborare, pasiune și determeninare, despre a-ți asuma riscuri pentru a atinge succesul. Iar pentru a ține pasul cu schimbările rapide din lumea tehnologică, Nagarro oferă posibilitatea de a urma programe de dezvoltare a carierei și workshop-uri dedicate, oferite de colegi și mentori experimentați.
  • Work From Anywhere: La Nagarro, povestea ta poate fi scrisă de oriunde. Poți alege să lucrezi de la unul dintre ”hive-urile” noastre, de acasă sau oriunde altundeva în România! Sau toate acestea în aceeași săptămână. Tu decizi!
  • Colegii & petrecerile: La Nagarro, vei întâlni oameni  extraordinari, pasionați, prietenoși, colaborativi, autentici, inteligenți și fantastici. Și petrecerile … nu pot fi descrise, ci doar trăite. 😉

Curios să afli mai multe? Hai să cunoști echipa Nagarro la Târgul de Cariere! Mai multe detalii AICI.