Categorii
Joburi

Marquardt angajează Senior Software Developer for Embedded Systems

Cu cei peste 11.000 de angajați care lucrează în 20 locații aflate pe 4 continente, Grupul Marquardt este un lider global care produce soluții de mecatronică inovativă. Produsele companiei sunt folosite în întreaga lume, în domeniile comutatoarelor și sistemelor de comutare electronice și electromecanice – nu numai pentru industria automotive, dar și pentru cea a mașinilor electrice de mare putere și cea a aparaturii electrocasnice. Marquardt înregistrează succese și în domeniul bateriilor inteligente pentru automobilele electrice.

Începând din 2006, anul deschiderii filialei de la Sibiu, Marquardt România își derulează activitatea în 6 mari departamente: Electronică, Micro-Comutatoare, Injecție Mase Plastice, Vopsire & Laser, Asamblare și un Centru de Cercetare și Dezvoltare. 

Cea mai nouă unitate a filialei este centrul de excelență Marquardt Business Services, care va fi inaugurat în toamna anului 2020, la Sibiu. Marquardt Sibiu își bazează dezvoltarea continuă pe munca susținută și talentul a peste 2.600 de angajați, iar în momentul de față, compania caută specialiști în domeniul IT, cea mai importantă poziție pe care angajează fiind cea de Senior Software Developer for Embedded Systems.

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă ce oferă oportunități de dezvoltare programe de software pentru interfețe om-mașină, dorești să fii implicat în proiecte cu vehicule hybrid sau sisteme de management al bateriilor, aplică acum pentru postul companiei Marquardt. 

Candidații pentru postul de Senior Software Developer for Embedded Systems trebuie să cunoască limba engleză, să aibă diplomă în domeniul ingineriei tehnice, abilități de programare, experiență cu echipamente de măsurare electronice, precum și bune abilități organizatorice. Mai multe detalii despre post poți găsi aici:

https://www.targuldecariere.ro/cariere/7637/senior-software-developer-for-embedded-systems?fbclid=IwAR3IdPPYjWgiobVN5aghdSrSYuZzcQBMB5qRleNoC6QXZMHaraW7vRZaThA

Iar în plus, poți verifica rapid dacă ești un candidat potrivit și poți stabili chiar un interviu online accesând acest link: https://c.xor.ai/860906.

Compania oferă pachete de relocare și sunt flexibili pentru persoanele care au nevoie de sprijin în acest sens. Posibilitatea de Home Office se regăsește la nivelul companiei, cateva zile pe lună, dar bazele sunt munca în echipă, alături de un colectiv profesionist.

Marquardt este o companie de familie, în cadrul căreia cuvintele ”încredere/ responsabilitate/ performanță” se regăsesc. Aplicând la postul de de Senior Software Developer for Embedded Systems, candidații vor avea șansa să activeze în cadrul unei firme specializate în mecatronică inovativă și în același timp vor avea oportunitatea de a-și aduce contribuția la construcția proiectelor viitorului din industria automotive.