Categorii
Joburi Stiri

Pregătim cinci evenimente digitale în luna mai 2020

În contextul actual, anumite sectoare economice trec prin etape de restructurare, altele s-au dezvoltat ca urmare a creșterii interesului pentru anumite servicii și în același timp multe companii continuă activitatea în mediul online. Variante de locuri de muncă există, de la joburile full-time până la cele remote, part time sau chiar dedicate celor pregătiți pentru o reorientare profesională.

Astfel, ne bucurăm să anunțăm organizarea unui sezon digital de evenimente de recrutare, organizat în luna mai 2020. Planificat pentru comunitățile din Cluj, Iași, Chișinău, Mureș și Oradea, acesta completează seria evenimentelor desfășurate deja în cadrul sezonului de primăvară 2020, la Sibiu și Brașov, la începutul lunii martie.

 

Târgul de Cariere Digital, o premieră în domeniul evenimentelor de recrutare și employer branding, construiește o experiență virtuală complexă, transformând evenimentele offline în oportunități de promovare și recrutare online. 

Calendarul evenimentelor noastre este mai jos.

 

Cele cinci evenimente virtuale vor fi concentrate pe promovarea, printr-un mix de aplicații online și transmisii video live, a companiilor angajatoare, precum și a posturilor lor disponibile, din domenii diverse.  Evenimentele digitale vor cuprinde emisii în direct, vizitarea virtuală a standurilor companiilor angajatoare, aplicări online și în timp real la posturile disponibile, webinarii, precum și o serie de prezentări virtuale ale unor speakeri motivaționali, din seria conferințelor I love my job.

Strategia de recrutare digitală eficientizează procesul de angajare, îmbunătățind în același timp și experiența candidaților. La evenimentele virtuale din luna mai vor participa aproximativ 200 de companii din domenii diverse, precum: retail, IT, transporturi, domeniul financiar-bancar și BPO.

 

Alege evenimentul la care vrei să participi, de acasă, și înscrie-te chiar acum pentru a fi la curent cu cele mai recente joburi postate! Evenimentele de recrutare digitale sunt chiar aici!