Categorii
Joburi Stiri

Retailul, serviciile cu clienții și automotive-ul sunt domeniile în care se caută cele mai multe locuri de muncă la Iași

Primăvara 2020 aduce sute de locuri de muncă la Târgul de Cariere Iași

Târgul de Cariere revine în Iași, în perioada 20-21 martie 2020, la Palas Mall. Cele mai căutate locuri de muncă ale sezonului primăvară 2020 sunt în domeniile retail, servicii clienți și automotive.

Peste 50 companii vor participa la noua ediție Târgul de Cariere Iași, oferind sute de locuri de muncă atât pentru tinerii absolvenți, cât și pentru cei ce doresc o reprofilare sau avansare în carieră. Domeniile din care provin companiile ce oferă locuri de muncă sunt diverse, de la Inginerie, Consultanță, Automotive și IT, până la Resurse Umane, Financiar Bancar, Turism, Contabilitate și chiar Sănătate.

Printre angajatorii la eveniment se numără și companii cu renume internațional, precum: Vitesco Technologies, Almaviva Services, Go-Daddy, Webhelp, HCL Technologies, Conduent, Delphi Technologies, Amazon, Azomures, BMT Aerospace, ArcelorMittal Iași, EON și Firecredit.

Deoarece accesul și recrutarea în cadrul Târgul de Cariere se face într-un mod inteligent, prin intermediul unei aplicații prezentate în parteneriat cu eJobs România, organizatorii cunosc profilul candidatului, experiența profesională și domeniile de interes pentru acesta. Astfel, la evenimentul din primăvara 2020 este estimată prezența unui număr de aproximativ 6000 de candidați, dintre care 15% caută locuri de muncă în servicii clienți, 14 % în retail, 14% în automotive, 13% în IT, 9% educație și training, 7% marketing și publicitate, 6% în domeniul financiar-bancar și asigurări ș 4% în medicină și domeniul farmaceutic.

Cei interesați de participarea la eveniment sunt sfătuiți să-și instaleze aplicația eJobs pe telefonul mobil și să vină pregătiți cu CV-ul gata întocmit în aplicație. În doar câteva clipe, CV-ul lor este tipărit sub forma unui QR code, care ulterior va fi scanat de companiile prezente la Târgul de Cariere Iași.

La Târgul de Cariere Iași vor avea loc și calificările pentru turneul League of Legends, parte din conceptul “Digital Crusade”, cea mai complexă rețea de evenimente de gaming din Transilvania. Marea finală va avea loc la Cluj Napoca, în data de 4 aprilie 2020, în cadrul Cluj Tech Society, premiile fiind în valoare de peste 7000 euro.

 

Te așteptăm și pe tine la Târgul de Cariere între 20 și 21 martie, la Palas Mall!

👉 Detalii eveniment: https://www.facebook.com/events/601714320370523/

Exit mobile version