Categorii
Sfaturi

Și companii inventive și standuri cu surprize, la Târgul de Cariere în toamna 2019

Privind în urmă, la sezonul de toamnă 2019, am ajuns la concluzia că avem alături de noi câteva dintre cele mai inventive și originale companii, avem companii care au rezistat alături de noi de-a lungul timpului încă de la început și avem companii care ne întrec orice așteptări la capitole precum număr de candidații recrutați sau număr de posturi disponibile.

Spre exemplu, Genpact și Office Depot sunt două dintre companiile cu tradiție la Târgul de Cariere, companii care au fost alături de noi încă din 2006, atunci când am început seria evenimentelor de recrutare.

📷 Gabriel Aldea ◘ https://komiti.media/

Pe lista companiilor cu cele mai multe posturi disponibile la evenimentele noastre de recrutate, pe locurile fruntașe se află Emerson și Bosch, alături de alte companii precum Universal Alloy (prezentă la Târgul de Cariere Sibiu). În plus, am avut companii care au oferit și locuri de muncă pentru grupuri speciale, cum sunt cei de la Kaufland, care au oferit locuri de muncă pentru persoane cu dizabilități în Sibiu și Cluj Napoca.

📷 Gabriel Aldea ◘ https://komiti.media/

Ne-au surprins plăcut Hirschmann Automotive Romania, la Târgul de Cariere Mureș, unde îl aveau prezent pe noul lor roboțel, Pepper, dar și Porsche Engineering, cu a lor super-mașină expusă în cadrul Cluj Tech Society.

 

Printre cele mai frumoase standuri ale companiilor, în sezonul de toamnă 2019 s-au remarcat Emerson și Bosch Romania, expuse la evenimentul de la Cluj, Elektrobit la Brașov, Michelin și Delphi Technologies la Iași și Plexus la Oradea!

Dar, bineînțeles, cele mai frumoase standuri au fost cele pline de candidați! Iar unele companii au știut cum să atragă candidații la standurile lor, atât prin acțiuni speciale, precum speed challenge în cazul celor de la Bannersnack la Cluj sau roata cu premii în cazul Materom la Mureș, cât și prin obiecte inedite la stand. Vertiv s-a remarcat ca având cel mai ‘instagramabil’ loc la standul unei companii, prin oglinda uriașă  de la Târgul de Cariere Cluj, ce a atras foarte mult lume, iar Veo Worldwide ne-au impresionat prin activitatea lor în social media, pentru ambele evenimente la care au participat, Iași, Chișinău și Brașov.

📷 Gabriel Aldea ◘ https://komiti.media/

Domeniile de activitate ale celor mai multe companii prezente la sezonul de toamnă au fost diverse, dar sectoarele automotive și financiar- bancar au fost cele mai bine reprezentate. La Brașov au fost cele mai multe companii din automotive, în timp ce la Chișinău au fost cele mai multe din domeniul finaciar- bancar.

Am avut și companii care au recrutat pentru străinătate, cele mai multe fiind prezente la Cluj și Iași și chiar instituții publice și ong-uri, cu rolul de a educa, inspira și împărtăși din experiențe avute, cu publicul prezent la evenimente.

Am avut un sezon plin de surprize, inclusiv cu speakeri motivaționali precum Andreea Marin, Anda Culișir sau Costel Pătrășcan, așteptănd cu entuziasm sezonul de primăvară 2020!

📷 Gabriel Aldea ◘ https://komiti.media/

 

 

Exit mobile version