Categorii
Sfaturi

LEAP – Un nou eveniment de top, dedicat specialiștilor în domeniul resurselor umane

Din 2006, de când am început să organizăm Târgul de Cariere, pasiunea, dar și experiența noastră pentru evenimente a crescut constant. Am extins rețeaua evenimentelor de recrutare la nivel național și în Moldova, iar în ultimii ani am continuat această dezvoltare și spre alte evenimente corporate, la fel de mari. Am dezvoltate conferințe și evenimente tot mai nișate, cel mai recent implementând cel mai mare eveniment de recrutare și employer branding pe domeniul tehnic din România.

Iar planurile noastre pentru 2020 sunt tot mai ambițioase. Astfel, suntem mândri că împreună cu ejobs România lucrăm la organizarea unuia dintre cele mai mari evenimente dedicate domeniului HR din România.

Colaborarea noastră cu companii de top, încă din 2006, ne-a făcut să înțelegem și să cunoaștem destul de bine dinamica unei echipe, felul în care detaliile sunt conectate și cel mai important, cum putem contribui la dezvoltarea personală și profesională a specialiștilor în domeniu. Pentru că liderii nu sunt niciodată mai puternici decât echipa pe care o coordonează, am înțeles cât de important este managementului resurselor umane. Iar astfel am decis să facem acest salt (leap) la nivelul următor.

LEAP, prima conferinţă dedicată specialiştilor în resurse umane şi people management, reprezintă unul dintre evenimentele de top ale anului 2020. Construit în jurul a patru termeni cheie: LEARN, EXPLORE, APPLY și PLAY, evenimentul își propune să ofere o experiență inedită, provocatoare și de impact participanților. 

Un eveniment ce trece frontiera spre o nouă eră în HR și People Management

LEAP vine ca răspuns la nevoia din ce în ce mai evidentă a industriei de HR de a prelua tactici şi mecanisme noi de leadership şi people management, care depăşesc graniţele clasice ale resurselor umane. Conferința va avea loc pe 27 februarie 2020, la Face Convention Center București şi va reuni peste 1.000 de specialişti în HR, manageri şi antreprenori din România şi nu numai.

Printre speakerii ce vor urca pe scena LEAP 2020 sunt Lucy Adams, fostul HR Manager al BBC, Fredrick Hären, unul dintre cei mai cunoscuţi public speakeri din lume și Frederica Leotta, country manager Universum, Italia. 

Dacă vreți să aflați mai multe despre LEAP, vă invităm să vizitați pagina de website www.leap.ro, iar bilete puteți achiziționa chiar aici: www.tickets.leap.ro 

Exit mobile version