Categorii
Joburi

Arrk Research and Development recrutează online la Târgul de Cariere Digital Cluj

Târgul de Cariere Cluj, eveniment ce reunea câteva mii de oameni în fiecare sezon, organizează ediția de primăvară din acest an exclusiv în mediul online. Astfel, în perioada 14-15 mai, clujenii sunt așteptați la Târgul de Cariere Digital, la o experiență virtuală complexă, ce transformă evenimentele offline în oportunități de promovare și recrutare online. Cei interesați de un loc de muncă în domeniul ingineriei tehnice în această perioadă îl pot găsi la Arrk Research and Development.

Cu peste 10 ani de experiență în inginerie automotive, ARRK Research & Development își desfășoară activitatea în industria automotive și aerospace alături de aproape 300 de ingineri. Focusul serviciilor oferite de companie este suportul în dezvoltarea produselor pentru mulți clienți din industria automotive, în diferite arii, precum: Electronică și Software, Inginerie Computațională, Materiale, Acustică, Compozite, Grup motopropulsor, Sasiu, Caroserie, Interioare și exterioare, Sisteme Optice, Siguranta Pasiva și Management Termal.

Compania s-a adaptat cu succes contextului actual. Pentru a contribui la siguranța maximă a angajaților, a fost asigurat echipamentul tehnic necesar continuării activității de muncă de acasă. Astfel 99% dintre angajați pot lucra și lucrează în continuare de acasă, iar cei care continuă activitatea de la birou – din cauza specificului activității, dispun de echipament de protecție și condiții de igienă corespunzătoare.

Comunicarea este baza tuturor colaborărilor în cadrul și extern companiei, accentul fiind pus, în această perioadă, pe utilizarea instrumentelor care fac posibilă interacțiunea într-un mod virtual. Sustenabilitatea financiară a companiei, profesionalismul echipei de IT, și suportul managementului contribuie la bunăstarea angajaților chiar și în condițiile de izolare socială.

Încheierea stării de urgență înseamnă reducerea unor restricții, însă reîntoarcerea la birou va fi urmată de o nouă perioadă de adaptare. Procesele și metodele de lucru Arrk Research and Development sunt bine definite, iar comunicarea este o bază puternică în companie. Cu ajutorul acestora, compania este capabilă să ofere aceleași servicii de calitate, indiferent care ar fi împrejurările fizice în care își desfășoară activitatea.

Compania va fi prezentă în cadrul Târgul de Cariere Digital Cluj pentru a interacționa cu potențialii candidați la posturile lor și pentru a răspunde întrebărilor și solicitărilor acestora. “Târgul de Cariere înseamnă pentru noi o bună posibilitate de a intra în contact cu un public larg, având expertiză în domenii variate, cu diferite nivele de experiență. Asta ne ajută în a găsi cei mai buni candidați pentru paleta variată de job-uri pe care o avem.” au declarat reprezentanții companiei.

Anul acesta, Arrk Research and Development are în plan dezvoltarea businessului înspre nișele ingineriei automotive, astfel că, la Târgul de Cariere Digital Cluj din 14-15 mai, se caută testeri și developeri, cu nivel de experiență atât entry cât și mid level. Printre posturile vacante în acest departament sunt și roluri de teamleader. Echipele se extind în această perioadă și în alte departamente: NVH, Powertrain & Chassis, Crash, Design, Model Creation, IT. 

Dacă îți dorești un loc de muncă în echipa Arrk Research and Development, înscrie-te chiar acuma pe website-ul nostru www.targuldecariere.ro, pregătește-ți CV-ul și aplică pentru posturile disponibile sau hai online în perioada evenimentului Târgul de Cariere Digital Cluj pentru a interacționa cu reprezentanții companiei. 

Se caută oameni pasionați de domeniul ales și motivați spre a învăța lucruri noi. Candidații ideali pentru Arrk Research and Development sunt cei care au o bază puternică în cunoștințe tehnice, iar profesionalismul lor se reflectă în interesul de a se autodezvolta și de a lucra în echipă. Orientați pe performanță și interactivi din punct de vedere social sunt punctele forte căutate, alături de devotament, care este valoarea asumată și o considerată importantă în stabilitatea business-ului.

Angajații companiei au parte de oportunități de dezvoltare profesională și personală datorită trainingurilor oferite, dar și planului de dezvoltare personalizat. În condiții de muncă favorabile, cu program de lucru flexitime și o atmosferă degajată în timpul orelor de lucru ei pot fi parte al unui colectiv deschis și comunicativ.

Strategia de recrutare digitală eficientizează procesul de angajare, îmbunătățind în același timp și experiența candidaților. Printr-un mix de aplicații online și transmisii video live, disponibile pe website-ul Targuldecariere.ro, evenimentul va cuprinde prezentarea companiilor angajatoare, precum și a posturilor lor disponibile, intervenții live moderate din studioul Târgul de Cariere, precum și o serie de discursuri și prezentări virtuale ale unor speakeri motivaționali, din seria conferințelor I love my job.

 

Exit mobile version