Categorii
Sfaturi

Ediția de primăvară a conferinței I ❤️ my Job va avea loc ONLINE

Conferința I ❤️ my Job, parte integrantă a evenimentului Târgul de Cariere Cluj, se va desfășura în acest sezon exclusiv ONLINE.

Ediția digitală a discursurilor motivaționale, precum și a sesiunilor de training va avea loc în cadrul evenimentului Târgul de Cariere Digital | Cluj, iar printre invitați se numără și Irina Rimes, cel mai tânăr jurat la Vocea României. Prin prezentarea digitală a artistei, aceasta ne va împărtăși din experiențele care i-au marcat cariera, ce a învățat de-a lungul timpului despre perseverență și determinare, dar și despre ce însemnă succesul pentru ea.

În programul I ❤️ my Job vom integra și sesiuni de training susținute de specialiști în coaching, consiliere și psihologie, toate pentru a motiva publicul să se îndrepte spre o carieră mai potrivită sau să pășească cu mai multă încredere pe drumul carierei alese. Gabriela Martin, coach, Andrada Alb, consilier vocațional, Doru Șupeală, managing partner SPOR, Pop Iulia Diana, psiholog și Mădălina Hodorog, Fondator Relmagine Education vor susține aceste sesiuni

Printre speakerii confirmați la eveniment se numără: cântăreața Irina Rimes, Doru Șupeală, marketing strategist, Gabriela Martin, Andrada Alb, consilier vocațional, Gabriel Munteanu, psiholog Pop Iulia-Diana, Madalina Hodorog, Fondator Relmagine Education și Iulia Georgescu.
Vă invităm să urmăriți evenimentul nostru de pe facebook pentru detalii ce vor apărea pe parcus, precum și pentru un program concret al speakerilor : I love my job – Digital Edition