Categorii
Sfaturi

Căutăm eroi

Eroii sunt printre noi. Sunt cadrele medicale, forțele de ordine, lucrătorii comerciali, livratorii și toți cei care se expun în această perioadă pentru a ne proteja pe noi ceilalți.

În parteneriat cu Careers in White, la Târgul de Cariere am demarat o campanie de recrutare dedicată domeniilor solicitate în această perioadă, în contextul epidemiei de COVID-19. Dorim să venim atât în sprijinul companiilor și instituțiilor care caută personal pentru posturi cu expunere și risc ridicat, dar și în sprijinul celor care caută un loc de muncă în prima linie, dorind în același timp să contribuie la susținerea sistemului medical, menținerea economiei și protejarea siguranței celor de acasă.

– căutăm eroi –

Posturile vacante sunt listate pe website-ul nostru și promovate gratuit de Târgul de Cariere, în parteneriat cu Careers in White.

Printre locurile de muncă cele mai căutate se află și cele dedicate: cadrelor medicale, șoferilor, personalului din supermarketuri, casieri, curieri și forțe de ordine.

– căutăm eroi –

Companii /instituții în căutarea de angajați

Dacă reprezinți o companie sau o instituție care angajează în această perioadă, pe posturi de risc în contextul epidemiei de coronavirus, contactează-ne la adresa eroi@targuldecariere.ro sau la numărul de telefon: 0727 437637, iar noi ne ocupăm de promovarea, în regim GRATUIT, a posturilor disponibile.

– căutăm eroi –

Persoane aflate în căutarea unui loc de muncă

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă pe unul dintre domeniile cu expunere în această perioadă, intră la secțiunea dedicată recrutărilor de eroi: https://www.eroi.targuldecariere.ro/ sau contactează-ne la numărul de telefon: 0727 437637

Mai multe detalii despre campania ‘Căutăm Eroi’, precum și lista posturile disponibile, pot fi găsite aici: https://www.eroi.targuldecariere.ro/

 

 

Exit mobile version