Categorii
Sfaturi

Șapte motive pentru a veni la Târgul de Cariere 

 

Dacă te interesează tot ceea ce ține în universul profesional, indiferent că este vorba despre o nouă oportunitate în carieră sau doar vrei să fii la curent și să înveți ceva nou în domeniul tău de activitate sau chiar unul nou, Târgul de Cariere este locul ideal unde găsești toate posibilitățile profesionale.

Iată șapte motive pentru care merită să vii la Târgul de Cariere:

      1. Găsești locuri de muncă din domenii diverse

La evenimentele noastre de recrutare participă unele dintre cele mai mari și importante companii naționale și chiar internaționale, din diverse domenii. De la IT, automotive și BPO și până la retail, turism și domeniul financiar, locurile de muncă oferite de angajatori adresează toate sectoarele profesionale.

     2. Găsești locuri de muncă pentru niveluri de pregătire diferite

Indiferent dacă ești la început de drum sau ai deja o carieră la care ai muncit câțiva ani buni, la Târgul de Cariere găsești oferte de locuri de muncă perfecte pentru tine. Unele companii angajează chiar și part-time sau caută interni, cu sau fără studii superioare, în unele cazuri fiind oferită relocare sau alte beneficii. Variante există!

      3. Te poți angaja pe loc

Sistemul de acces la evenimentele noastre de recrutare ajută întregul proces de recrutare. Prin scanarea qr code-ul din aplicația eJobs, cv-urile participanților la Târgul de Cariere sunt disponibile instant pe platforma online. Astfel, ei pot aplica, pentru posturile de interes, direct la standurile angajatorilor. În plus, unii angajatori organizează chiar și speed challenge-uri pentru a oferi celor interesați posibilitatea de a-și demonstra anumite abilități. Companiile pot stabili interviuri de angajare chiar în momentul vizitei la stand, întregul proces de recrutare fiind demarat pe loc.

    4. Te poți dezvolta profesional

În cadrul evenimentelor de recrutare Târgul de Cariere există și posibilitatea de dezvoltare profesională, prin workshopurile, sesiunile de traininguri sau conferințele ce completează partea de recrutare. În plus, unele companii oferă cursuri de specializare ce pot fi făcute în paralel cu jobul tău actual, nefiind nevoie să alegi între una sau alta.

     5. Fii la curent cu noile tendințe pe piață

Este bine să participi la Târgul de Cariere pentru a fi la curent cu tot ceea ce se întâmplă în sfera profesională, indiferent de domeniul de activitate. Chiar dacă nu ești neapărat în căutarea unui loc de muncă, simpla interacțiune cu angajatorii și companiile cele mai active de pe piață îți vor oferi informații importante despre evoluția ariei tale de interes sau activitate.

     6. Locul perfect pentru networking

La evenimentele noastre de recrutare te poți întâlni cu prieteni, colegi sau alte persoane cu care împărtășești aceleași interese și preocupări, cu care poți schimba păreri sau chiar recomandări profesionale. Prin interacțiunea directă cu angajatori, potențiali angajați și alte persoane, poți afla informații utile sau poți primi sfaturi legate de un anumit posibil post care te interesează.

   7.  Lucrezi dar te și joci

Evenimentele de recrutare din unele orașe sunt completate de Digital Crusade, turnee de esports complexe, cu sute de participanți și premii consistente. Poți participa la turneele din întreaga țară sau poți fi susține echipa favorită din public.