Categorii
Sfaturi

7 motive pentru a te înscrie ca angajator la Târgul de Cariere

Târgul de Cariere transformă evenimentele de recrutare într-o adevărată călătorie pentru candidați și pentru companiile participante, una care implică dezvoltarea personală, inițierea și dezvoltarea carierei. În fiecare sezon, ne străduim să aducem mai aproape de participanții la evenimentele noastre cele mai bune oportunități, tratând cu grijă atât așteptările angajatorilor, cât și cele ale candidaților.

Iată câteva dintre cele mai importante argumente care te vor convinge că Târgul de Cariere este locul cel mai potrivit pentru tine și compania ta:

1. Ai ocazia să interacționezi cu mii de candidați din toată țara

La evenimentele noastre din România și Republica Moldova participă, în fiecare sezon, aproximativ 25.000 oameni, majoritatea dintre ei fiind în căutarea unui loc de muncă.

2. Ai acces la o bază de date exactă, privind profilul candidatului

Datorită colaborării cu @eJobs România, accesul la evenimentele noastre de recrutare se face doar pe baza unei aplicații dedicate. Datele ce descriu profilul candidatului sunt actualizate în permanență, după fiecare sezon, astfel că putem oferi date concrete privind vârsta, educația, nivelul de pregătire profesională sau domeniile de interes ale acestora.

În plus, putem realiza și o analiză comparativă, pentru a stabili tendințele de creștere/scădere a interesului acestora pentru un domeniu sau altul. 

3. Poți angaja pe loc

Datorită accesului la eveniment prin aplicația eJobs, profilul electronic al candidaților este disponibil instant, prin scanarea qr code-ului la standul angajatorilor. Astfel, cei interesați de un post anume pot aplica direct pentru acesta în câteva secunde, profilul și cv-ul fiind disponibile imediat. În plus, putem punem la dispoziția companiilor interesate zone special dedicate interviurilor de angajare. Companiile grăbite să angajeze pot recruta, intervieva și angaja persoane în câteva ore de la începerea evenimentului.

4. Locul perfect pentru employer branding

Companiile care doresc să își creeze sau să își consolideze imaginea în rândul studenților, absolvenților sau tinerilor aflați la început de carieră, vor găsi oportunitatea perfectă la Târgul de Cariere. Participanții noștri au vârsta medie cuprinsă între 20 și 35 de ani, iar mesajele transmise din partea companiei voastre pot fi adaptate pe o comunicare atractivă pentru aceștia. 

5. Oportunitatea de a face networking cu alți mari angajatori din România și Moldova

La evenimentele noastre de recrutare, de-a lungul unui an, participă peste 300 companii din domenii diverse, multe dintre acestea fiind fruntașe pe segmentul de piață pe care îl reprezintă.

6. Beneficiezi de promovare în cadrul campaniilor noastre de promovare

Fiecare dintre evenimentele Târgul de Cariere este promovat prin campanii outdoor personalizate, campanii online și de presă. Vă asigurăm servicii necesare în vederea creării și personalizării standului, iar înainte și post-eveniment ajutăm companiile interesate să își promoveze posturile vacante pe platformele noastre online. 

7. Interacțiune directă cu presa locală

Evenimentele noastre de recrutare sunt mediatizate la nivelul presei naționale și mai ales locale, reprezentanții media fiind prezenți pentru a lua interviuri de la persoanele aflate la eveniment.