Categorii
Joburi

AlmavivA recrutează vorbitori de limbă italiană la Târgul de Cariere Digital Iași

Târgul de Cariere Iași, eveniment care reunea câteva mii de oameni în fiecare sezon, organizează ediția de primăvară din acest an exclusiv în mediul online. Astfel, în perioada 21-22 mai, Iașiul este așteptat la Târgul de Cariere Digital, la o experiență virtuală complexă, care transformă evenimentele offline în oportunități de promovare și recrutare online. Cei interesați de un loc de muncă într-o companie dinamică și inovatoare, îl pot găsi la AlmavivA Services.

AlmavivA Services reprezintă o inovație digitală. Experiențele consolidate, abilitățile unice, cercetarea continuă și o cunoaștere profundă a diferitelor sectoare ale pieței, publice și private, fac din grupul italian principal în tehnologia informației și comunicării. Cu 45.000 de persoane, 10.000 în Italia și 35.000 în străinătate, AlmavivA Services este al cincilea grup privat italian ca și număr de angajați în lume, cu o cifră de afaceri de 887 milioane de euro în 2019. 

Chiar de la începutul pandemiei, compania s-a mobilizat rapid pentru mutarea tuturor angajaților în sistem smart working, oferindu-le materialele necesare pentru desfășurarea activității din siguranță casei proprii. “Munca de acasă în acest moment reprezintă o liniște personală pentru sănătatea noastră, dar și o garanție de continuitate a activității. Cu siguranță, ne vom îndrepta mult mai mult spre desfășurarea activității în mediu virtual și spre o colaborare impersonală prin diferite canale de socializare” a declarat  Beșleagă Petronela – Șef departament recrutare și formare profesională.

Încă din primul an de când AlmavivA Services este prezentă în România, compania a participat la fiecare ediție Târgul de Cariere, deoarece acesta reprezintă un canal important pentru a ajunge la cât mai multe tipologii de candidați. Astfel de evenimente permit dezvoltarea capacităților și abilităților de recrutare, intrând într-o concurență constructivă cu alte persoane și lărgind, totodată, sfera de candidați disponibili. 

În acest moment, Almaviva caută persoane vorbitoare de limba italiană la un nivel mediu/avansat atât pentru servicii de asistență clienți, cât și pentru activități de back office pentru importante companii de Telecomunicații din Italia. Dacă îți dorești un loc de muncă în echipa AlmavivA Services, înscrie-te chiar acum pe website-ul nostru www.targuldecariere.ro, pregătește-ți CV-ul și aplică pentru posturile disponibile sau hai online pe 21-22 mai la Târgul de Cariere Digital Iași pentru a interacționa cu reprezentanții companiei. 

Se caută persoane empatice, răbdătoare cu clienții, dar și cu o atenție sporită la detalii. Pentru AlmavivA Servives, cea mai importantă este calitatea percepută de clienți. Pentru a atinge cele mai bune rezultate, compania oferă traininguri de formare profesională și feedbackuri constante, dar și cursuri de comunicare sau de îmbunătățire a limbii italiene sau utilizarea calculatorului. Acestea ajută la dezvoltarea personală și profesională a fiecărui angajat.

Mai ales în această perioadă dificilă din punct de vedere economic, Almaviva continuă să ofere angajaților contracte pe perioadă nedeterminată de timp, bonuri de masă chiar dacă se lucrează de acasă în această perioadă, bonusuri de performanță în funcție de implicare și rezultatele obținute și nu, în ultimul rând, posibilitatea de a crește atât profesional cât și economic.

Strategia de recrutare digitală eficientizează procesul de angajare, îmbunătățind în același timp și experiența candidaților. Printr-un mix de aplicații online și transmisii video live, disponibile pe website-ul Targuldecariere.ro, evenimentul va cuprinde prezentarea companiilor angajatoare, precum și a posturilor lor disponibile, intervenții live moderate din studioul Târgul de Cariere, precum și o serie de discursuri și prezentări virtuale ale unor speakeri motivaționali.

Hai online! Almaviva Services te așteaptă la Târgul de Cariere Digital Iași, în 21-22 mai, pe www.targuldecariere.ro/iasi.