Categorii
Joburi

Târgul de Cariere Cluj aduce și oportunități de angajare și speakeri motivaționali

Târgul de Cariere | Cluj, cel mai amplu eveniment de recrutare din Transilvania, revine în 15 și 16 octombrie 2019, cu o nouă ediție. Pregătește-te pentru o experiență completă: locuri de muncă din cele mai căutate domenii, conferința I Love my Job – Autumn Talks, networking area, training sessions și speed challenge-uri.

Dacă ești la început de drum, în căutarea unui loc de muncă sau vrei o schimbare în cariera ta, vrei o provocare nouă, un loc de muncă mai bine plătit, posibilități de dezvoltare profesională sau pe scurt: să ai și contul gras și programul scurt, hai la Târgul de Cariere să alegi ce ți se potrivește!

 

 

Ediția de toamnă Târgul de Cariere Cluj se desfășoară în perioada 15-16 octombrie 2019, la BT Arena. Noul sezon va fi mai complex și mai mare decât edițiile precedente, la eveniment fiind așteptate peste 100 companii și aproximativ 5000 candidați, incluzând atât tineri absolvenți cât și angajați cu experiență de câțiva ani pe piața forței de muncă. În plus, evenimentul este completat de conferința I ❤ My Job – Autumn Talks, networking area, training sessions și speed challenge-uri.

Clujul reprezintă una dintre locațiile speciale pentru desfășurarea evenimentelor organizate de Târgul de Cariere, partea de recrutare fiind completată de conceptul I ❤ My Job – Autumn Talks, o serie de conferințe și workshop-uri tematice, cu scopul de perfecționare a abilităților candidaților.

Printre speakerii care vor urca pe scena conferinței I ❤ My Job – Autum Talks se numără : Andreea Marin, personalitate TV, Valeriu Andriuță, actor și Charles Wratto, ambasador al Centre for Peace Studies (Sri Lanka).

 

De-a lungul istoriei evenimentelor de recrutare organizate în Cluj, începând cu 2006 și până în prezent, companiile, participanții și mai ales interacțiunea dintre aceștia au fost mereu prioritare pentru noi, experiența demonstrând faptul că Târgul de Cariere reprezintă cea mai bună metodă de recrutare pentru angajatori, dar și cea mai bună metodă de angajare pentru candidați. 
Mai multe detalii despre eveniment găsiți pe www.targuldecariere.ro/cluj-global