Categorii
Sfaturi

Sezonul de primăvară TdC ia startul. Azi. Cu ce te așteptăm la Târgul de Cariere Cluj

7 martie e prima zi de primăvară pentru noi. Da, e prima zi a Târgului de Cariere 2017 și momentul în care ne vedem pentru prima dată anul acesta cu voi, candidați aflați în căutare de noi oportunități profesionale, dar și cu cele peste 250 de companii cu care colaborăm.

Ediția aceasta vine cu multe noutăți, pe lângă joburile pe care le vei descoperi la târg: Standul de Demisii și o zonă complexă de consiliere în carieră, mai multe seminarii și workshopuri, competiții contracronometru pe diverse teme, treasure hunt și o cauză în care vrem să vă implicăm și pe voi.

În plus, am dezvoltat TdC și mai mult, iar pe lângă cafenea și o zonă de chill în cadrul târgului vei avea și ocazia să te distrezi, căci TdC e despre Angajare, Branding și Fun.

Vei observa că poți găsi oportunități indiferent care e nivelul tău actual de pregătire: fie că ești absolvent de studii superioare cu experiență, absolvent în căutarea primului job, dornic de reprofilare, student sau angajat. Dacă pentru tine cariera e mai mult decât un job from 9 to 5 (cum spun americanii), atunci TdC e pentru tine.

Și te așteptăm de la 10 la 19 azi (marți, 7 martie), iar mâine, în a doua zi, miercuri, 8 martie, de la 10 la 16, la Sala Polivalentă Cluj. Sunt peste 60 de companii și organizații care au disponibile mai mult de 2.500 de joburi.

Iată câteva dintre activitățile pe care credem că ar trebui să le încerci la târg:

  • Discută cu angajatorii și află cum poți să faci parte din echipa lor.
  • Învață lucruri noi la workshopuri și seminarii.
  • Află ce oportunități de voluntariat există. Vino în zona de chill și în zona socio-culturală.
  • Discută cu experții TdC despre Marele Pas. Standul de Demisii e locul unde decizi dacă e mai bine să rămâi la actualul job sau ar trebui să-l schimbi.
  • Provoacă-te și demonstrează că ești bun. Participă la Speed Challenge-uri, fă-te remarcat și câștigă premiile puse în joc.
  • Relax & listen good music în zona Jazz in the Park.
  • Enjoy your coffee. Te așteptăm la cafeneaua TdC.
  • Experimentează și câștigă. Intră în treasure hunt.
  • Donează pentru cercetarea românească și poți câștiga un weekend de vis la Poiana Brașov.

Te așteptăm!

PS: În momentul în care scriu aceste rânduri, colegii mei montează standuri, spidere și roll-up-uri, măcinăm cafeaua și pregătim ceaiul, ascundem indiciile pentru concursuri, pentru ca de la ora 10 să deschidem porțile Sălii Polivalente. Ne vedem azi?

Exit mobile version