Categorii
Joburi

Vitesco Technologies caută pasionați de industria auto, la Târgul de Cariere Digital Iași

Târgul de Cariere Iași, eveniment care reunea câteva mii de oameni în fiecare sezon, organizează ediția de primăvară din acest an exclusiv în mediul online. Astfel, în perioada 21-22 mai, Iașiul este așteptat la Târgul de Cariere Digital, la o experiență virtuală complexă, care transformă evenimentele offline în oportunități de promovare și recrutare online. Cei interesați de un loc de muncă într-o companie dinamică și inovatoare, îl pot găsi la Vitesco Technologies.

Cum s-a adaptat compania la situația actuală aflăm chiar de la Alina Bratu, Country Comunications Manager: „Din 16 martie, colegii mei din cele 3 centre de inginerie lucrează de acasă, exceptând cazurile care trebuie să testeze echipamentele, iar acest lucru e posibil doar în laboratoarele noastre. Ne-am mobilizat astfel încât trecerea de la office work la mobile work să fie cat mai rapidă și mai simplă pentru colegi. La încheierea stării de urgență aveam deja un plan și ne-am intalnit in echipe restrânse pentru partea de implementare. Cei mai mulți dintre noi lucram încă în siguranță de acasă, ceilalți respecta noile reguli interne și sunt în siguranță la birou.”

Târgul de Cariere Digital Iași e o oportunitate de reintâlni publicul, chiar și dacă exclusiv online. Compania Vitesco Technologies va fi prezentă alături de noi în cele două zile de eveniment (21 și 22 mai) online, pregătită să răspundă solicitărilor și întrebărilor candidaților la posturile oferite. În plus, compania fiind relativ nouă pe piață, va putea oferi detalii despre profilul său, de a le povesti celor interesați despre cine sunt și ce fac sub noul nume de brand.

Fiind activi în zona de inginerie, Vitesco Technologies caută pasionați de industria auto, cu experiență în electronică, software, hardware și IT. Fiind responsabili pentru tot ceea ce “ingineresc”,cei din echipa Vitesco Technologies caută persoane pasionate de ceea ce fac, cu spirit de echipă dar și de pionier, care să schimbe cursul istoriei automobilului electric.   

Dacă îți dorești un loc de muncă în echipa Vitesco Technologies, înscrie-te chiar acum pe website-ul nostru www.targuldecariere.ro, pregătește-ți CV-ul și aplică pentru posturile disponibile sau hai online pe 21-22 mai la Târgul de Cariere Digital Iași pentru a interacționa cu reprezentanții companiei. 

Strategia de recrutare digitală eficientizează procesul de angajare, îmbunătățind în același timp și experiența candidaților. Printr-un mix de aplicații online și transmisii video live, disponibile pe website-ul Targuldecariere.ro, evenimentul va cuprinde prezentarea companiilor angajatoare, precum și a posturilor lor disponibile, intervenții live moderate din studioul Târgul de Cariere, precum și o serie de discursuri și prezentări virtuale ale unor speakeri motivaționali.

Hai online! Vitesco Technologies te așteaptă la Târgul de Cariere Digital Iași, în 21-22 mai, pe www.targuldecariere.ro/iasi.