Categorii
Stiri

Online până în mai!

Evenimentele planificate de Târgul de Cariere în lunile martie și aprilie sunt reprogramate pe luna mai 2020.

Pentru siguranța și sănătatea comunității, am decis modificarea datelor evenimentelor planificate în lunile martie și aprilie. Astfel, Târgul de Cariere Cluj, Târgul de Cariere Iași, Târgul de Cariere Mureș și Târgul de Cariere Chișinău sunt reprogramate pentru luna mai, urmând ca în perioada următoare să anunțăm datele oficiale la care acestea vor avea loc.

La evenimentele de recrutare și employer branding din cele patru orașe vor participa în continuare zeci de companii din domenii diverse, precum: Inginerie, Consultanță, Automotive și IT, Resurse Umane, Financiar Bancar, Turism, Contabilitate și chiar Sănătate.

Între timp, rămânem activi în online, cu toate joburile disponibile și informațiile pregătite pentru evenimente, urmând ca aceste evenimente să fie implementat pe parcursul lunii mai. Te sfătuim să îți verifici oportunitățile profesionale și online: https://www.targuldecariere.ro/cariere

Primele două evenimente din sezonul de primăvară 2020, Târgul de Cariere Brașov și Târgul de Cariere Sibiu, au avut loc săptămâna trecută, iar Târgul de Cariere Oradea rămâne să se desfășoare conform planului inițial, cu data planificată pe 9 mai 2020.

Ne dorim ca evenimentele organizate de Târgul de Cariere să reprezinte în continuare o sursă de oportunități profesionale și vom face tot ce ne stă în putință să continuăm desfășurarea acestora în condiții optime.

Hai că variante există: online până în mai!