Categorii
Stiri

#DareToCode – Înscrie-te la Programmer’s Week

Târgul de Cariere susține Programmer’s Week.

Știm că vă place programarea, trendurile tehnologice și sunteți dornici să învățați mereu ceva nou, de aceea vă recomandăm să vă înscrieți la cel mai mare eveniment tech organizat de Cognizant Softvision: Programmers’ Week.

Programmers’ Week se află la a șasea ediție și este un eveniment dedicat Zilei Internaționale a Programatorului (are loc pe 12 septembrie – în fiecare an în a 256-a zi din an), sărbătorind aportul adus tehnologiei de către toți programatorii, designerii, developerii și inginerii software, din întreaga lume.

O săptămâna de knowledge sharing pentru programatori 

Evenimentul online de cinci zile, care începe luni, 14 septembrie, și se desfășoară până vineri, 18 septembrie, cuprinde peste 50 de tech talks bazate pe trenduri din noua lume IT. Softvisioners din întreaga lume vor împărtăși cunoștințe despre tehnologie, tendințele emergente din industrie și leadership.

Programmers’ Week 2020 va avea, de asemenea, sesiuni de keynotes, inspirate din experiența liderilor ai industriei:

  • Andres Angelani, CEO, Cognizant Softvision (în 15 septembrie), A Journey to mastery.
  • Ben Pring, VP & Managing Director, Cognizant’s Center for the Future of Work (în 16 septembrie), The Future of Your Work – Everything you Wanted to Know (But Were Afraid to Ask).

Ai ocazia să înveți mai multe participând la webinarii pe toate tehnologiile, susținute de speakeri care vor împărtăși din experiența lor, idei noi și soluții tehnice. Vezi agenda tech talk-urilor și înregistrează-te aici!

#DareToCode – alătură-te unei săptămâni de inovație pentru programatori, designeri și ingineri software din întreaga lume!