Categorii
Interviuri Joburi

Iași, hai în echipa GoDaddy. Ne vedem online, la Târgul de Cariere Digital Iași 

Interviu realizat cu membrii echipei GoDaddy, de către echipa Târgul de Cariere, cu ocazia participării companiei GoDaddy la Târgul de Cariere Digital Iași din 21-22 mai 2020.

Dacă îți dorești un loc de muncă în echipa GoDaddy, înscrie-te chiar acum pe website-ul nostru www.targuldecariere.ro, pregătește-ți CV-ul și aplică pentru posturile disponibile sau hai online pe 21-22 mai la Târgul de Cariere Digital Iași pentru a interacționa cu reprezentanții companiei. 

Care sunt valorile ce definesc compania GoDaddy?

GoDaddy are cinci valori: Extraordinary Customer Focus, Own Outcomes, Join Forces, Work Fearlessly and Live Passionately. Nicio persoană nu este mai importantă decât alta. Iar atunci când căutăm un nou angajat, cei mai buni candidați demonstrează în timpul interviurilor modul în care asociază fiecare valoare cu propriile lor experiențe de până în momentul respectiv. Ne dorim că angajații noștri să își împărtășească ideile cu noi și să putem lucra împreună și fără încetare pentru a ne atinge obiectivele comune. O legătură cu misiunea noastră și pasiunea pentru afaceri mici este de asemenea importantă pentru noi. Ne dorim că echipa noastră să simtă că munca lor contează și este importantă pentru companie. 

Cum s-a adaptat compania voastră la contextul actual?

GoDaddy s-a adaptat din timp pentru a da prioritate sănătății și stării de bine a angajaților noștri. Am denumit abordarea noastră asupra COVID-19 „oamenii pe primul loc” și am folosit acest concept că și punct de reper încercând să găsim soluții noului mediu de lucru. Prima mare schimbare a fost mutarea mediului de lucru de la birou, acasă. Această a fost o provocare, deoarece multe roluri nu erau destinate să fie făcute de acasă. Un exemplu perfect este relocarea angajaților noștri care se ocupă de GoDaddy Guides. Echipele noastre și-au unit forțele și am putut mută toți angajații care se ocupă de Guides în propriile lor case, la aproximativ două săptămâni de la luarea deciziei. O altă schimbare pe care am făcut-o a fost modificarea interviurilor cu candidații, din interviuri față în față, au ajuns să fie interviuri online. Cu toate că ne-ar plăcea că și candidații noștri să vină la birou și să ne putem întâlni în persoană, am știut din timp că trecerea la un proces virtual era ceea ce trebuie făcut. 

Suntem încântați de faptul că Târgul de Cariere din Iași a devenit un eveniment virtual, pentru că am anulat sau amânat participarea la toate evenimentele în persoană pentru următoarea perioada. Muncă de la domiciliu și mutarea întâlnirilor în persoană la cele virtuale prezintă un set unic de provocări. Astfel, factori precum familie, animalele de companie și alte distracții în desfășurarea activității sunt departe de a fi ideale, cu toate acestea, în cadrul GoDaddy am acceptat această nouă dinamică și facem tot posibilul pentru a aduce flexibilitate și înțelegere în situația fiecărui angajat. Ne orientăm foarte mult către intranet, e-mail, Zoom și Slack pentru a continuă să comunicăm între noi în echipe. De la întâlniri video și happy hours, până la yoga în cadru virtual, concursuri trivia și cursuri pentru angajații noștri. Tehnologia ne ține pe toți conectați în moduri noi și creative. 

La GoDaddy am folosit și vom continua să folosim abordarea „oamenii pe primul loc” ca filozofie și ca ghid al nostru. Acest lucru înseamnă să punem pe primul loc sănătatea tuturor. Viitorul mediului de lucru al GoDaddy, la fel că toate celelalte companii, nu este încă definit. Ceea ce știm sigur este că nu va arată că GoDaddy pe care îl știam înainte de COVID-19. Măsurile de distanțare socială vor fi o parte cheie a strategiei noastre de revenire la muncă și, că întotdeauna, sănătatea și siguranța angajaților noștri vor fi prima prioritate în deciziile viitoare. Ne imaginăm că multe dintre instrumentele pe care ne bazăm în prezent vor continuă să fie importante pentru noi, în timp ce recreăm modul în care ne conectăm între noi. 

Pe ce posturi căutați să angajați în cadrul companiei voastre?

Este important să rămânem conectați cu comunitățile noastre în cadrul târgurilor de cariere și evenimente de networking. Candidații din Iași ar putea să nu știe tot ce poate GoDaddy oferi că și companie, iar unul dintre cele mai bune moduri de a află mai multe despre noi este prin a-i face să discute cu echipa noastră. În prezent avem 5 poziții vacanțe în România: • SEO Specialist (Remote) • Analyst – Website Security Support I – Incident Response (Remote) • Advanced Technical Support – MSSL (Remote) • Analyst – Website Security Support I – Product/Firewall (Remote) • Lead DevOps (Iași) Puteți găsi pozițiile de mai sus și toate pozițiile noastre pe www.careers.godaddy.com

Care sunt avantajele companiei dvs. pe care le oferiți potențialilor angajați?

Oferim contracte de muncă pe perioada nedeterminată, cu un salariu competitiv bazat pe abilități și experiență, iar legat de beneficii, oferim 25 de zile de concediu pe an, posibilitatea de a lucra de la distanță pentru multe dintre rolurile noastre, posibilitatea de a avea un program flexibil, oportunitate de a-ți dezvolta abilitățile într-un mediu de lucru multicultural și de a beneficia, de asemenea, de pregătire tehnică sau de anumite certificări. De asemenea avem foarte multe evenimente sociale și activități dedicate angajaților noștri.

Spuneți-ne care este motto-ul companiei după care vă ghidați? 

GoDaddy împuternicește antreprenorii din întreagă lume și se străduiește să îi încurajeze și să-i ajute pe parcursul evoluției lor. O frază comună pe care o veți auzi în cadrul GoDadddy este „Make your own way”. Ne sprijinim clienții în a-și aduce ideile online și a-și urma propria cale. În timpul crizei COVID-19, am creat o mișcare pentru a sprijini întreprinderile mici, numită #OpenWeStand. Ne-am aliniat cu multe alte companii, atât mari cât și mici, pentru a oferi resurse, consiliere, sfaturi utile, creând o comunitate a antreprenorilor locali.

Strategia de recrutare digitală eficientizează procesul de angajare, îmbunătățind în același timp și experiența candidaților. Printr-un mix de aplicații online și transmisii video live, disponibile pe website-ul Targuldecariere.ro, evenimentul va cuprinde prezentarea companiilor angajatoare, precum și a posturilor lor disponibile, intervenții live moderate din studioul Târgul de Cariere, precum și o serie de discursuri și prezentări virtuale ale unor speakeri motivaționali.

Hai online! GoDaddy te așteaptă la Târgul de Cariere Digital Iași, în 21-22 mai, pe www.targuldecariere.ro/iasi.