Categorii
Joburi

Vertiv caută o nouă generație de lideri la Târgul de Cariere Digital Cluj

Cu o istorie de soluții care schimbă industria și o reputație bine meritată pentru inovare, Vertiv și partenerii săi continuă să ridice ștacheta în domeniile sistemelor electrice, sistemelor de răcire, accesului și controlului și monitorizării. Vertiv este un lider global în proiectarea, fabricarea și întreținerea tehnologiilor critice de infrastructură pentru sistemele critice de gestionare a energiei și termice. Serviciile oferite de companie ajută lumea să fie mereu conectată și funcțională, la orice ora din zi și din noapte.

În ultimele luni, Vertiv a lucrat din greu pentru a se asigura că face ceea ce trebuie pentru a-și proteja angajații și pentru a-și servi în același timp și clienții. Crearea unui mediu de lucru la distanță a fost o provocare care s-a demonstrat a fi cu adevărat captivantă și o soluție eficientă pentru întreaga echipă.  Având o echipă care funcționează într-o structură globală, cu impact într-o lume dinamică, Vertiv a reușit să se adapteze contextului actual, și mai mult decât atât, să continue dezvoltarea sa ca și companie, punând accentul pe noua generație.

Programul Vertiv Next Generation

Crearea următoarei generații de inovatori începe prin angajarea celor mai bune talente în creștere, care vor prospera în organizația Vertiv prin munca lor, încrederea, motivația și pasiunea pentru tehnologie.

Astfel, compania a dezvoltat un program nou și interesant, dedicat studenților și proaspăt absolvenților: Vertiv Next Generation. Practic, acesta este un program rotațional structurat pe 18 luni, axat în jurul funcțiilor de bază de afaceri, el fiind susținut și de un program de dezvoltare personală interesant, provocator și distractiv. 

Unul din elementele cheie al Vertiv Next Generation este programul de dezvoltare personală interesant, provocator și distractiv, care va croii frumos calea viitorilor lideri.

Programul vizează proaspăt absolvenți din toata Europa, Asia și Orientul Mijlociu, iar prezentarea acestuia în cadrul Târgul de Cariere Digital Cluj este o mare oportunitate pentru cei interesați de a intra în contact direct cu angajatorul și de a afla mai multe detalii, într-un mod interactiv, despre Vertiv ca organizație și despre acest nou program Vertiv Next Generation.

Strategia de recrutare digitală eficientizează procesul de angajare, îmbunătățind în același timp și experiența candidaților.  Dacă îți dorești să intri în programul Vertiv Next Generation, practică la Târgul de Cariere Digital Cluj. Intră online pe www.targuldecareiere.ro/cluj-digital în perioada 14-15 mai și intră în contact cu reprezentanții companiei Vertiv. 

Valorile asumate de întreaga echipă sunt și principalele elemente căutate la potențialii angajați: pasiunea pentru muncă, depășirea așteptărilor clienților, dezvoltarea personală și susținerea echipei în atingerea succesului. “ Suntem în căutarea celor mai talentați tineri absolvenți, viitori lideri, care să se alăture programului nostru, astfel că în mod natural aceasta nu va fi o călătorie ușoară. Veți întâlni diverse situații care vor fi noi, incitante și provocatoare, astfel că este nevoie de reziliență, angajament, flexibilitate și cooperare pentru a avea succes. Acesta este un program intens de 18 luni, iar de aceea vânăm energie, curiozitate, auto conștientizare și stabilitate.” au declarat reprezentanții companiei.

În mediul de afaceri dinamic și solicitant în care compania își desfășoară activitatea, programele de învățare fac parte dintr-o strategie pe termen lung. Sistemul de management al talentelor, bazat pe competențe, te va ajuta să îți realizezi întregul potențial. Programele de învățare și dezvoltare, care sunt proiectate și realizate pe plan intern la Academia Vertiv, sunt integrate cu oportunități de a învăța și de a crește prin asumarea de noi proiecte sau roluri, având la dispoziție o gamă largă de programe de instruire tehnica pentru a excela ca specialist în domeniul de interes pentru tine, precum și un set complet de oportunități de dezvoltare personală.

Împreună cu echipa Vertiv, poți contribui la o lume în care toate tehnologiile critice funcționează. Vino în 14-15 să faci cunoștință cu Vertiv și programele companiei, la Târgul de Cariere Digital Cluj.

Detalii despre programul Vertiv Next Generation:

https://www.vertiv.com/en-emea/campaigns/vertiv-next-generation/