Categorii
Sfaturi

Mentalistul Cristian Gog vine la I ❤️ my Job!

Mentalistul Cristian Gog și-a început traseul profesional prin obținerea unei diplome de economist și a unui master în administrarea afacerilor, decizând apoi să își urmeze pasiunea și să încerce să ofere oamenilor cele mai frumoase și importante lucruri din lumea asta: mister, fascinație și speranța că imposibilul poate deveni posibil.

În 2012 a câstigat emisiunea concurs Românii au talent și tot în acel an a doborât recordul mondial pentru cel mai mare timp petrecut de cineva acoperit de gheață. 

A organizat un turneu național de mentalism și a descoperit că publicului din România îi lipsește apetitul pentru cultură. ”Așa că am revenit la evenimentele corporate făcând spectacole, iar mai apoi workshop-uri și training-uri pe vânzări. Din 2015 am început să fac consultanță în domeniul mentalismului, având norocul să colaborez cu unii dintre cei mai buni din lume în acest domeniu pentru spectacolele unui magician foarte cunoscut pe plan internațional.

Vorbind despre provocările pe care le întâlnește în cariera sa, Cristian spune: ”Pe lângă provocările tehnice care iau naștere din căutarea unor soluții ce să permită contrucția unor experiențe imposibile pentru public, cele mai provocatoare sunt momentele în care sunt nevoit să explic oamenilor că mentalismul este o formă artistică de divertisment. E la fel de dificil că și momentul în care trebuie să ii explici unui copil că nu există Moș Crăciun. Ca mentalist ești într-un permanent conflict cu ține însuți, deoarece scopul tău este să transpui publicul într-o lume în care orice este posibil, dar în același timp nu vrei să te creadă pe bune. E o linie foarte fină acolo, iar momentul în care realizezi că poți să modifici percepția cuiva asupra realității naște o serie de responsabilități.”

În ultimii ani, Cristian a devenit fascinat de psihologia colectivă și mecanismele din spatele piețelor financiare și de capital. El va fi alături de noi la conferința I❤️ my Job să ne impărtășească din experiențele care l-au marcat de-a lungul traseului său profesional.

Vino în 18 martie la BT Arena, în intervalul orar 17:00 – 17:45, la întâlnirea cu mentalistul Cristian Gog!