Categorii
Sfaturi

Târgul de Cariere este mai mult decât un eveniment de recrutare

Târgul de Cariere înseamnă mai mult decât un eveniment de recrutare. În funcție de orașul de desfășurare, pe lângă partea dedicată celor ce își caută un loc de muncă, organizăm conferințe, workshop-uri și alte activități menite să faciliteze interacțiunea dintre companii, potențiali candidați și alți participanți la evenimente.

Conferințe

📷 Gabriel Aldea ◘ https://komiti.media/

Evenimentul de recrutare din Cluj este completat de conceptul I ❤️ my Job Academy, o serie de conferințe cu speakeri motivaționali. Printre personalitățile prezente în sezoanele trecute se numără Andreea Marin, Dani Oțil și Margareta Nistor. 

I love my Job contribuie atât la dezvoltarea profesională a candidaților prezenți la Târgul de Cariere, cât și la consolidarea imaginii companiilor participante. Evenimentul înglobează conferința I love My Job și o serie de sesiuni inedite de perfecționare a abilităților candidaților, training cu și pentru antreprenori, participanții având șansa să interacționeze cu dezvoltatori de succes și profesioniști din domenii variate. 

Ateliere 

📷 Gabriel Aldea ◘ https://komiti.media/

Atelierele organizate în cadrul evenimentelor Târgul de Cariere aduc un plus de imagine companiilor ce susțin implementarea acestora, fiind mediul perfect pentru prezentarea compania, rezultatele unui departament anume sau chiar pentru realizarea unor sesiuni de training, cu participare publică.

Având loc într-o sală dedicată, cu un coordonator specialist pe un anumit domeniu, workshopurile astfel implementate atrag un public targetat, oferind know-how nișat celor ce doresc să învețe/să își perfecționeze anumite skill-uri.

Speed challenge

📷 Gabriel Aldea ◘ https://komiti.media/

Implementarea unui speed challenge la standul unei companii aduce un plus de imagine și vizibilitate acesteia, asigurând și o filtrare dinamică a candidaților la posturile disponibile. 

Ca participant în căutarea unui loc de muncă, ai ocazia de a demonstra angajatorului anumite dintre calitățile care te recomanda pentru un anumit post, te poți poziționa în avantaj față de concurenți și poți chiar să te angajezi pe loc. În plus, unele speed challenge-uri oferă și premii concrete, nu doar posibilitatea unui loc de muncă, așa poți să te alegi cu un gadget  sau un alt premiu interesant. 

Networking lounge

📷 Gabriel Aldea ◘ https://komiti.media/

Zona de cafenea și networking este practic o demonstrație de dinamism și proactivitate atât pentru participanții la eveniment cât și pentru reprezentanții companiilor prezente.

Zona de gaming

Noul nostru concept de esports tournaments, Digital Crusade, a fost lansat la Cluj în toamna anului 2018, a fost extins la Chișinău și Sibiu în primăvara anului 2019 și a ajuns la Iași și Brașov în toamna aceluiași an.

În funcție de oraș și jocurile alese pentru competiție, participă zeci de echipe sau jucători individuali, având peste 100 de oameni activi implicați în fiecare eveniment și peste 500 de participanți din public special veniți pentru a fi parte din joc.

 
Detaliile fac diferența

În fiecare dintre orașele unde desfășurăm evenimente de recrutare, companiile sunt creative, iar participanți dornici de a descoperi cele mai interesante posturi disponibile pe piața muncii. De la standuri decorate inedit la jocuri interactive cu premii, sau chiar roboți adevărați, evenimentele Târgul de Cariere înglobează toate detaliile universului profesional.

 

 

 

📷Gabriel Aldea ◘ https://komiti.media/
📷 Gabriel Aldea ◘ https://komiti.media/