Categorii
Sfaturi

Târgul de Cariere a adus peste 300 de companii, mii de locuri de muncă și aproximativ 25.000 de participanți în sezonul toamnă 2019

 

După două luni pline de evenimente de recrutare, am încheiat cu bine încă un sezon Târgul de Cariere, implementat în șapte orașe din România și Republica Moldova.

Evenimentele, desfășurate la Cluj, Iași, Chișinău, Brașov, Oradea, Sibiu și Târgu Mureș, au adus împreună peste 300 companii din domenii diverse, cu mii de oferte de locuri de muncă, full time, part-time sau internshipuri. De la ingineri, contabili, designeri sau project manageri și până la lucrători comerciali, mecanici sau stewardese, companiile au recrutat atât oameni cu experiență și studii de specialitate, cât și personal necalificat sau tineri fără experiență.

Accesul și recrutarea în cadrul Târgul de Cariere s-a făcut într-un mod inteligent, prin intermediul unei aplicații prezentate în parteneriat cu eJobs România, un număr total de aproximativ 25.000 de persoane fiind prezente la evenimentele noastre de recrutare.

 

Sezonul de toamnă 2019 a adus noutăți în fiecare dintre orașele în care am fost, de la companii participante noi, la acțiuni interactive tot mai diverse. În unele locații am organizat, pe lângă partea de recrutare, conferințe menite să inspire participanții, workshop-uri și ateliere de învățare, competiții și alte activități conexe, toate realizate cu scopul de a crea o atmosferă cât mai dinamică și interactivă pentru participanți, perfectă pentru o interacțiune deschisă între angajat și angajator.

În plus, în cinci dintre locațiile Târgul de Cariere, am implementat și conceptul Digital Crusade, cea mai vastă rețea de evenimente de esports din România. Acest concept a fost următorul pas în evoluția seriei ”Gaming Tournaments”, implementată inițial de către noi în toamna anului 2018, la Cluj Napoca. Împreună cu Transylvania Esports, conceptul a luat amploare, în prezent adresând 6 locații diferite în România și Republica Moldova și aproximativ 2000 de jucători și participanți activi. Printre  jocurile aduse la evenimente se numără: League of Legends, Counter Strike: Global Offensive, FIFA, Teamfight Tactics, DoTA, Hearthstone. 

 

Să ne auzim cu bine în noul sezon, din primăvara 2020!