Categorii
Sfaturi

Începe Târgul de Cariere Brașov, cel mai mare eveniment de recrutare din zonă

În perioada 23-24 octombrie, la Hotel Kronwell, are loc ediția de toamnă Târgul de Cariere Brașov, cel mai complex eveniment de recrutare din zonă, la care participă peste 30 companii din domenii diverse, cu peste 300 locuri de muncă. Față de edițiile trecute Târgul de Cariere Brașov, vom aduce și un turneu de esports, parte a conceptului Digital Crusade.

Orarul de desfășurare este: miercuri: 11:00-19:00 și joi 11:00-17:00.

Domeniile din care provin companiile ce oferă locuri de muncă sunt diverse, de la Inginerie, Consultanță, Automotive și IT, Resurse Umane, Financiar-Bancar, Turism și Contabilitate, posturile disponibile și numărul acestora crescând constant de la un sezon la altul. Printre companiile participante la eveniment se numără: Accenture, Joysonquin, Benchmark Electronics, Veo Worldwide Services, Elektrobit și Varta Microbattery. 

Recrutarea în cadrul Târgul de Cariere se face într-un mod inteligent, prin intermediul unei aplicații prezentate în parteneriat cu eJobs România. Cei interesați de participarea la eveniment sunt sfătuiți să-și instaleze aplicația eJobs pe telefonul mobil și să vină pregătiți cu CV-ul gata întocmit în aplicație. În doar câteva clipe, CV-ul lor este tipărit sub forma unui QR code, care ulterior va fi scanat de companiile prezente la Târgul de Cariere Brașov.

În premieră pentru Brașov, Târgul de Cariere aduce un turneu de esports: League of Legends, parte din conceptul “Digital Crusade”, cea mai complexă rețea de evenimente de gaming din România. Aceasta reprezintă următorul pas în evoluția seriei ”Gaming Tournaments”, implementată inițial de Târgul de Cariere în toamna anului 2018 la Cluj Napoca și care, împreună cu Transylvania Esports, a luat amploare, în prezent adresând 6 locații diferite în România și Republica Moldova. Se estimează participarea a zeci de echipe sau jucători individuali, dintre cei mai competenți, dar și amatori, cu peste 100 de oameni implicați activ, special veniți pentru a fi parte din joc. 

Peste 300 locuri de muncă, 30 companii și un turneu League of Legends te așteaptă  în cele două zile de eveniment, la Kronwell Hotel, Brașov!